Spring til hovedartiklen - genvej for blinde
5.jpg
Livskraft
livskraft 021 full
Et kig ind på Egmont Højskolen

 

bev eks

Vilkår for at deltage på Egmont Højskolens sommerkurser

torsdag, 26. februar 2015 09:43

Vilkår for at deltage på Egmont Højskolens sommerkurser

Når du vælger at deltage på et af Egmont Højskolens sommerkurser, er det vigtigt, at du er indforstået med følgende:

Ved tilmelding til et sommerkursus melder du dig til en hel uge på Egmont Højskolen. Det er ikke muligt at afkorte ugen eller kun at deltage i noget af programmet.

Alder: Højskoleloven foreskriver, at kursister på højskoler skal være fyldt 17½ år ved kursets begyndelse. Det er altså ikke muligt at deltage, hvis man er under 17½ år, medmindre man er ifølge med en voksen og deltager på et af de kurser, hvor der er særligt børne- og ungeprogram.

Deltagerbetalingen forfalder den 1. juni. Såfremt du inden sommerkurset bliver syg, kan du mod fremvisning af lægeerklæring få hele beløbet retur. Det er muligt at ansøge skolen om rabat på sommerkursusbetaling ved at fremsende opgørelse over indtægter og udgifter for det sidste år.

Hjemmehjælp: På Egmont Højskolen findes en lille hjemmehjælpsafdeling, som kan give en hånd med, når du f.eks. skal hente mad ved buffeten, have pakket ud, have gjort rent i begrænset omfang, knappet skjorte, bundet sko osv. Hvis du skal have mere omfattende personlig pleje eller støtte til f.eks. bad, toilet og påklædning i mere end 10 min. morgen og aften, skal du medbringe den hjælp, som du får hjemme. Det vil sige, at din hjemkommune skal overflytte din hjemmehjælp (som du har fået bevilget efter Servicelovens §83, §85 eller §95) til Egmont Højskolen, så vi har midlerne til at ansætte ekstra hjælpere. Hvis du har hjælperordning efter §96, skal du medbringe egne hjælpere, som også er højskolekursister. Ønskes dette ikke, er kursuprisen det dobbelte, da der dermed ikke kan opnås statstilskud.

Hvis du ikke medbringer timer til hjemmehjælp, og hvis du ikke har oplyst skolen om dit behov for hjælp, vil der ikke blive stillet hjælp til rådighed. Det er således dit ansvar at sørge for, at bevillingen er på plads, og at skolen er vidende om dit behov for praktisk hjælp, inden kurset starter. Husk at afkrydse på tilmeldingsblanketten, at du ønsker et skema omkring hjælpebehov tilsendt.

Hjælpemidler: Skolen har 30 værelser med loftlift. Skolen råder ikke over sejl, hvilket du selv bedes medbringe. Skolen råder også over nogle el-senge af forskellig kvalitet - 3-punkts og 5-punkts. Merpris for hhv loftlift og elseng er kr. 200 og kr. 300 pr. uge. Vi har få badebårer til rådighed, og du skal derfor regne med at skulle dele med andre kursister. Skolen råder også kun over få toilet-/badestole, så vi anbefaler, at du medbringer egne hjælpemidler. På en del værelser er der væghængte badesæder, men de bliver kun opsat, såfremt de er bestilt på forhånd.

Kæledyr: Kæledyr må ikke medbringes. Service- og førehunde er dog velkomne.

Sengelinned/håndklæder: Du skal ikke medbringe sengelinned og håndklæder til brug på værelset. Du bedes dog medbringe håndklæder til brug på stranden og i Vandhalla.

Sygepleje: Har du brug for sygepleje, skal du snakke med hjemmeplejen i din kommune med henblik på aftale med Odder Kommunes hjemmesygepleje.

Vandhalla: Skolen har egen tilgængelig svømmehal. Den vil på de fleste sommerkurser være åben et par aftener eller være åben i forbindelse med et hovedfag. Hvis du har topkateter eller lignende, skal du selv medbringe vandfast plaster o.lign. til at dække kateteret. Snak evt. med din leverandør af plejeartikler.

 

Underkategorier

Stillingsopslag:

På højskole som assistentelev?

Hvis du har lyst til at gå på højskole og samtidig være assistent for en anden elev, så kan du ansøge om et assistentjob. Der ledige stillinger til det kommende semester, som starter onsdag den 1. august.

Der er ansøgningsfrister: søndag den 15. april og søndag den 20. maj.

Samtaledagene for ansøgere er: mandag den 7. maj kl. 13.00, onsdag den 23. maj kl. 11 og søndag den 10. juni kl. 11.

Du kan læse mere om højskolens hjælperordning her: BPA. Du kan lave en online-ansøgning her: online-ansøgning.Invitation til famile- vennedag

Lørdag den 10. marts 2018

familievennedag2018

Egmont Højskolen inviterer elevernes forældre og venner til familie-vennedag og et brag af en teaterkoncert lørdag den 10. marts 2018.

Vi glæder os til at vise forestillingen for jer.

 

Klik her for at læse mere og tilmelde dig
Frist for tilmelding er mandag den 26. feburar kl. 12:00.


 

 

Åbne Arrangementer:

Forestilling: Prædikernes bog på en anden måde

Onsdag d. 7. marts kl. 19:30.

Ved Lotte Arnsbjerg, Tommy Kenter, Mikkel Nordsø, Torben Egeris, Ayi Solomon, Jacob Andersen og Anne- Ditte Scheiby

Lotte Arnsbjerg har gennem længere tid arbejdet med en nyfortolkning af disse tekster for at forstå dem i en moderne kontekst.
Hendes tekster danner baggrund for den musikpoetiske forestilling:
Prædikerens Bog,
Læs mere …

Koncert: Et generationsmøde der slår gnister

Onsdag d. 14. marts kl. 19:30.

Ved Jesper Thilo/Olivier Antunes Quartet

Den internationalt anerkendte saxofonist Jesper Thilo har siden starten af 1960’erne og frem til i dag positioneret sig som en kolos i det europæiske jazzlandskab. Kendt fra Arnvid Meyers Orkester, Danmarks Radios Big Band og diverse ensembler af national og international karakter, har Jesper Thilo sat et markant aftryk på dansk jazz og været garant for et tårnhøjt musikalsk niveau. Han var bl.a. den første til at modtage Ben Webster prisen i 1977. En pris som i 1999blev tildelt Olivier Antunes.

Pris: 75 kr. i entre. Billetter kan købes på skolens kontor eller ved døren

Læs mere …

  • VILLAVEJ 25, HOU
  • 8300 ODDER
  • TLF: 87 81 79 00
  • FAX: 87 81 79 79
  • E-MAIL: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • CVR nr. 46 23 11 12