Arrangementer

Foredrag: HÅB - ET FORSVAR FOR FREMTIDEN

Onsdag 19. September 2022 Kl: 19:30

Nancy Harms er en amerikansk sangerinde, der trods sin unge alder har cementeret sig som en fast del af den amerikanske østkysts jazzscene.

Nancy og Peter Rosendal er gået sammen om at skrive ny musik, som beskriver Danmark set gennem Nancys øjne.

Som danskere er vi ofte ret hurtige til at dømme os selv ,og ind imellem overser vi meget af det som er fantastisk ved vores lille land.

Nancy Harms har en kæmpe kærlighed til Danmark, og det er meget forfriskende at møde et positivt syn på vores skønne land!

Der findes ingen bedre end komponisten og pianisten Peter Rosendal til at indfange den danske grundtone.

Med sin store kærlighed og erfaring fra mange år i dansk folkemusik blandet med et virtuost jazz-øre, har han i samarbejde med Nancy Harms komponeret den nye musik, som spilles til koncerten.

Nancy Harms havde sin danske debut i September 2014 med en række koncerter på “The Standard” I København. Det var en stor succes, og hun har siden da spillet udsolgte koncerter i blandt andet Musikkens Hus i Aalborg, Dexter i Odense og Værket i Randers.

Siden Nancy Harms' debut i Danmark har herboende jazzmusikere spillet mere end 50 koncerter rundt i Danmark med sangerinden.

Harms har turneret både i Norge, Italien, Thailand, USA og England.

Nancys plade fra 2015, “Dreams in Apartments”, har høstet store roser i blandt andet The Wall Street Journal, NPR, All About Jazz og Jazz Weekly.

Line-up:

  • Nancy Harms: Vokal
  • Peter Rosendal: Flygel
  • Graig Earle: Kontrabas
  • Janus Templeton: Trommer

Entré: 40 kr. som betales ved indgangen.

Medlemmer af Egmont Højskolens Teknologi- og Kulturforening (TKF) har gratis adgang til arrangementet.

Man kan melde dig ind i TKF via dette link:
https://tilmeld.egmont-hs.dk