Arrangement

Vel overstået

Portræt af Putin og hans Rusland

- Foredrag v. Leif Davidsen

onsdag 22. februar 2023 kl: 19:30

- 21:00

Siden 2000 har Vladimir Putin ledet Rusland. Foredraget tegner et portræt af Putin, der er født i 1952, fra hans tid som KGB-mand, over reformår frem til hans position som Ruslands ubestridte leder, der har omdannet Rusland til et diktatur. Hans uprovokerede angreb på Ukraine den 24. februar 2022 er den foreløbige kulmination af hans drøm om at genrejse Rusland som et stort Imperium. Rusland er et andet land i dag end før invasionen og atter igen et andet land end det Sovjetunionen, som Putin blev v født ind i. Foredraget er dermed også et portræt af det moderne Rusland og dets indbyggere på godt og ondt. Fra ønsket om at være en del af vores verden til at blive en pariastat. Det bygger på Leifs utallige rejser til landet fra 1980, da det hed Sovjetunionen, og frem til i dag.

Leif Davidsen er udenrigsjournalist i DR og en af Danmarks mest populære forfattere, og har i den forbindelse modtaget adskillige priser for sit forfatterskab. Bl.a. Europabevægelsens Litteraturpris, Læsernes Bogpris og Årstidens bog. Leif fokuserer i sit forfatterskab på mennesker i sin tid, men også på forskellige politiske, historiske og sociale problemer rundt i verden.

Iran – et land i forandring?

– Foredrag v/ Simon Apadana

onsdag 15. feb. 2023 kl: 19:30

Forældre- og vennedag

lørdag 4. mar. 2023 kl: 13:30
- 21:00

Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Ved fortsat brug af siden godkender du vores cookie- og privatlivspolitik.