Spring til hovedartiklen - genvej for blinde
2.jpg

Specielt på en facinerende måde

På en af semesterets første fællestimer optrådte skuespillerinden Cecilia Zwick Nash med enmandsstykket ”Havfruemorderens datter”.

Gennem monologer, sang, oplæsning af digte og brug af filmklip, gav hun os et indblik i en anderledes barndom. Som datter af Jørgen Nash og Lis Swick opvoksede hun i kunstnerkollektivet Dragabygget i det sydlige Sverige. Mange skøre ideer blev udtænkt i kollektivet, herunder halshugningen af den lille havfrue, som Jørgen Nash senere erkendte sig skyldig i.


HavfruemorderensDatter


Højskoleelev Signe Kristensen sagde om stykket: ”Det var meget meget specielt, men jeg synes det var specielt på en fascinerende måde, fordi det ikke var alt der blev udtrykt direkte og man skulle lidt leve sig ind i hendes verden. Jeg synes hun havde en meget spændende baggrund og havde haft en meget speciel opvækst. Der var spændende at høre om”.

 

Signe Kristensen er lige startet som elev og assistent på Egmont Højskolen. Hun mener, at det er vigtigt, at højskolens elever møder ting, som de ellers ikke ville have mødt. Men fællestimerne må godt være andet end ”kedelige foredrag”.

 

”Det er rigtigt godt, at det hele ikke kun er foredrag, hvor man måske godt kan kede sig lidt. Jeg tror også, det er godt at man bliver ”tvunget” lidt til at se noget man ikke normalt ville have set. Og selvom der nok også var mange der nok synes det var helt ”sort”, så er det godt at der er sådan nogle lidt mere ”alternative” ting om onsdagen”, siger Signe Kristensen.

Senest opdateret: fredag, 26. december 2014 15:40
  • VILLAVEJ 25, HOU
  • 8300 ODDER
  • TLF: 87 81 79 00
  • FAX: 87 81 79 79
  • E-MAIL: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • CVR nr. 46 23 11 12