Spring til hovedartiklen - genvej for blinde
3.jpg

Rejsegilde på den nye hal

Første synlige nyskabelse på Egmont Højskolens kommende rehabiliterings- og vandtræningscenter er klar til rejsegilde. Det sker 26. oktober kl. 14.00, hvor skolens nuværende hal er blevet fordoblet med fem nye limtræsbuer. Bag det nye center står Egmont Højskolen og Realdania samt en række andre finansielle parter.

rejsegilde

Egmont Højskolen får med det nye center en karakterfuld udvidelse, som kommer til at binde skolens varierede bygninger sammen. Det nye rehabiliteringscenter omfatter rehabiliteringsrum, en multifunktionel hal med stor hæve-sænkescene og en foyer til audiovisuel undervisning. 
Hallen indrettes på en sådan måde, at den egner sig til både idrætsformål og kulturelle aktiviteter på en stor scene, der også rummer plads til elever med bevægelseshandicap. Som noget ganske nyt skaber vi en stor hydraulisk scene med indbygget rampe, der sikrer at kørestolsbrugere kan løftes op i varierende højder i forbindelse med sceneoptræden. Samtidig kommer scenen til at gå i kælderen til opbevaring af stole og borde, oplyser Egmont Højskolens forventningsfulde forstander Ole Lauth. 
Realdania støtter byggeriet med godt 56 mio. kr. Direktør Hans Peter Svendler siger:- Egmont Højskolen er helt unik med en fantastisk energi og stemning. Det nye vandtræningscenter og den nye multihal bliver fysiske rammer, som vil understøtte alt dette gode indhold. Nogle rammer, som ikke kun giver Egmont Højskolen en ny dimension – rent fysisk. De nye rammer vil naturligt føre ideen videre om, at Egmont Højskolen er et tilbud til alle – uanset fysiske forudsætninger. 
Der er mulighed for at se billeder af arbejdet med hallen her. Senest opdateret: fredag, 26. december 2014 15:40
  • VILLAVEJ 25, HOU
  • 8300 ODDER
  • TLF: 87 81 79 00
  • FAX: 87 81 79 79
  • E-MAIL: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • CVR nr. 46 23 11 12