Spring til hovedartiklen - genvej for blinde
1.jpg

Fucking Flink Højskole

Højskolen har taget hul på to ugers projektarbejde, hvor alle skal arbejde under overskriften ”Fucking Flink”.
Projektet er inspireret af Lars AP’s bog med samme titel, og eleverne har bla fået indspark til arbejdet gennem et foredrag med Lars AP.

Som optakt til projektperioden har eleverne ide-genereret ad flere omgange, og endelig har de valgt blandt de projekter, der blev godkendt af projektlærerne

 

idevg
Elevernes første idégenerering gav en del projekt-forslag

 

Mandag gik arbejdet så i gang, og de forskellige projektgrupper skulle for alvor til at beskrive deres ideer og finde ud af, hvordan de to ugers arbejde skal forløbe.

Tirsdag d. 21/2 holdt Lene Andersen foredrag, og her fik elever og lærere både naturvidenskabelige, økonomiske og matematiske forklaringer på, hvorfor det at være god ved andre – altruisme – er en god ide.

 

Overalt summer det af aktivitet, og skolen emmer af altruistiske tanker og gøremål. Mange grupper er i gang med at søge sponsorater af forskellig slags – fx lækkerier til at dele ud ved diverse fucking-flink-events.

 

mobil_lounge_img_0865

 

Gruppen ”Mobil-lounge” har været kreativt papirfoldende, og har lavet ca. 100 ”nip-nappere”, som skal med på tur, når gruppen senere skal ud i landet og skabe glæde, omsorg og pauser på gader og stræder i det travle danske hverdagsliv.

 

nipnap_img_0868

Senest opdateret: fredag, 26. december 2014 15:40
  • VILLAVEJ 25, HOU
  • 8300 ODDER
  • TLF: 87 81 79 00
  • FAX: 87 81 79 79
  • E-MAIL: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • CVR nr. 46 23 11 12