Spring til hovedartiklen - genvej for blinde
5.jpg

Vi løber for et godt formål

Egmont Højskolen står på den anden ende. Den almindelige undervisning er aflyst, og der er flere og yngre elever end ellers. Der bliver holdt Tanzania-løb, og alle er på farten. Ud over Egmont Højskolen, bakker HMI, Hou Skole og børnehave samt Eriksminde Efterskole op om løbe.

 

”Højskolens internationale linie rejser til Tanzania på studietur. De vil gerne gøre noget velgørende derovre og for at hjælpe, løber vi for et godt formål”, fortæller Adam Løvsø, der er hjælpelærer på Egmont Højskolen.

 

adam i årets Tanzania-løb

 

Det er Egmont Højskolens internationale linie, som har planlagt løbet. De øvrige linier har budt ind med aktiviteter, så ud over at løbe, kan man få massage, male et billede og meget andet. Men ind imellem må man ud på den 3 km lange rute.

 

”Alle elever har fået forældre eller venner til at tegne et sponsorat. De har betalt for et antal kilometer, som eleven skal løbe. Så jo mere vi løber, desto mere får vi ind. Ud over det har skolen fået et sponsorat, så vi får en krone pr. kilometer alle løberne løber”, fortæller Adam Løvsø.

 

Det er anderledes måde at støtte et formål på. Adam Løvsø synes, det er fedt, at ,man kan kombinere velgørenhed med at få sig rørt

 

”Jeg synes da, det er sjovt og for mig er det også godt. Jeg ligger lidt på den lade side vinteren over, så det er hårdt at komme i gang igen”, siger Adam Løvsø

Senest opdateret: fredag, 26. december 2014 15:40
  • VILLAVEJ 25, HOU
  • 8300 ODDER
  • TLF: 87 81 79 00
  • FAX: 87 81 79 79
  • E-MAIL: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • CVR nr. 46 23 11 12