Spring til hovedartiklen - genvej for blinde
6.jpg

Egmont afsted på Studietur

Torsdag aften er der afgang til efterårets studietur til London, hvor eleverne skal overvære verdens næststørste sportsstævne - de Paralympiske Lege.
Dagene op til afgangen har været præget af de sidste forberedelser til turen, og med 256 rejseklare deltagere er det intet mindre end et kæmpe logistisk puslespil, som skolen kaster sig ud i.

Besøg fra landsdækkende medier
Torsdag morgen havde vi besøg af P4 Østjylland, der sendte et par minutters live-interview, hvor elev Kasper Völcker Petersen og lærer Lisa Schlage fortalte om deres forventninger til turen.


Kasper Völcker bliver interviewet af P4 Østjylland.

Senere dukkede en journalist og en kameramand fra TV2 op, for at lave et indslag til TV2 Nyhederne torsdag kl. 19. De talte også med Lisa Schlage, og fulgte i øvrigt eleverne Daniel Bente og Thomas Blond Nissen i deres sidste forberedelser til rejsen.


Inspiration til et aktivt liv
Legenes motto er ”Inspire a generation”, og det er helt i tråd med Egmont Højskolens daglige arbejde, der sigter mod at give alle mennesker mod på og muligheder for et aktivt liv.
Et væsentlig formål med rejsen til London er naturligvis, at eleverne får mulighed for at opleve det store og spektakulære sportsstævne. Skolen har skaffet 3 dags-billetter til alle, så der bliver rig mulighed for at se elite-idræt både på det Olympiske Stadion og de mange andre steder, hvor de paralympiske konkurrencer foregår i og omkring det centrale London.
Højskolens elever og personale får også et par dage, hvor de kan bruge tiden på andet end sport. Lærerne arrangerer blandt andet undervisning i form af rundvisninger, museumsbesøg og ture i det engelske, og op til rejsen bliver alle sat godt ind i historiske, kulturelle og samfundsmæssige emner, der angår England, handicapidræt og de olympiske værdier. Senest opdateret: fredag, 26. december 2014 15:40
  • VILLAVEJ 25, HOU
  • 8300 ODDER
  • TLF: 87 81 79 00
  • FAX: 87 81 79 79
  • E-MAIL: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • CVR nr. 46 23 11 12