Spring til hovedartiklen - genvej for blinde
6.jpg

Det olympiske stadion var en kæmpe oplevelse

”Den største oplevelse på studieturen var, da jeg var på stadion onsdag aften. Vi så atletik, og stemningen på det kæmpestore stadion med 80.000 mennesker var bare helt fantastisk,” siger Casper Hove kort efter hjemkomsten til Egmont Højskolen.

 

Casper Hove har haft en rigtig god studietur – en af de bedste han har oplevet, men samtidig også en af de mere kaotiske.

”Det her er min syvende studietur med Egmont Højskolen, og normalt rejser vi jo i mindre grupper. Denne gang var vi over 250 mennesker på samme sted, og det gjorde jo det hele noget kaotisk, men samtidig fedt at være sammen så mange.”

 

Casper Hove ved hjemkomsten til Egmont
Casper Hove er træt efter en studietur med mange fantastiske oplevelser

 

Højskolens elever havde fået forskellige billetter til de Paralympiske Lege, og Casper var en af dem, der var heldig at få lov til at opleve en aften på det olympiske stadion.

”Vi havde billetter fra kl. 7 om aftenen, og det var først færdigt ved 11-12-tiden, så vi fik lov at se både længdespring, 100 og 400 m løb og kørestolsræs og alt muligt forskelligt. Men stemningen vare bare det fedeste!” fortæller Casper Hove.

Senest opdateret: fredag, 26. december 2014 15:40
  • VILLAVEJ 25, HOU
  • 8300 ODDER
  • TLF: 87 81 79 00
  • FAX: 87 81 79 79
  • E-MAIL: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • CVR nr. 46 23 11 12