Spring til hovedartiklen - genvej for blinde
3.jpg

Vi glæder os til nye muligheder

Et nyt elevhold er startet. Det bliver holdet, som for alvor mærker, hvad det nye byggeri byder på af muligheder.

Idrætslinjen har allerede taget hallen i brug. Byggeriet tager fart, og inden længe kan vi holde indvielse af svømmehallen.

 

bbb houvej

 

”For idrætslinjen betyder det, at vi nu i højere grad kan lave flere ting på samme tid, fordi vi har den store hal. Desuden giver træningscenteret mulighed for, at vi kan lave undervisning der er særligt målrettet den enkelte elev. Så bliver det dejligt for linjen at 'komme hjem igen', for det sidste halvandet år har vi jo brugt andre haller i området”, siger idrætslærer Lisa Schlage.

 

Informationsmøde

Den nye svømmehal kommer ikke kun skolens elever til gavn. Lokalbefolkningen og andre vil i nogen omfang få mulighed for at bruge faciliteterne.

Tirsdag d. 22. januar holder skolen informationsmøde, hvor interesserede får mulighed for at høre om mulighederne for at oprette svømmeklubber og bruge den nye svømmehal.

 

På skolen er der både blandt elever og ansatte en store forventninger til de muligheder, svømmehallen giver. Derfor følges der nysgerrigt med i, hvordan byggeriet skrider frem.

Senest opdateret: fredag, 26. december 2014 15:40
  • VILLAVEJ 25, HOU
  • 8300 ODDER
  • TLF: 87 81 79 00
  • FAX: 87 81 79 79
  • E-MAIL: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • CVR nr. 46 23 11 12