Spring til hovedartiklen - genvej for blinde
1.jpg

Vandhalla blev et stort tilløbsstykke

Rigtig mange mennesker fik set og prøvet Egmont Højskolens nye hal og svømmebad i forbindelse med indvielsen af Vandhalla. Det skete ved to store arrangementer med officiel indvielse den 28. februar og Åbent Hus den 2. marts.

 

Svømmehallen var fuld af både tilskuere og badegæsterSvømmehallen var fuld af både tilskuere og badegæster

 

Torsdag d. 28 februar var der officiel indvielse, kun med inviterede gæster. Her var taler af bl.a. regionsformand Bent Hansen, Højskoleforeningens formand Helga Kolby Kristiansen og selvfølgelig fra de store fonde Realdanias direktør Hans Peter Svendler og Grethe Nymark fra Egmont Fonden.
Talerne blev holdt i den nye store idrætshal, og herefter flyttede arrangementet rundt i det nye hus, hvor både svømmehallen, træningsrummet og multimedierummet med Jørn Bies imponerende maleri blev behørigt indviet.

 

Åbent Hus
Alle andre fik muligheden for at tage de nye faciliteter i brug til et stort Åbent Hus arrangement lørdag den 2. marts, og det benyttede rigtig mange sig af.
I løbet af dagen var der foredrag, opvisninger og forskellige demonstrationer af Vandhallas mange muligheder, og havde man lyst kunne man også deltage i forskellige aktiviteter.
Mest populært var svømmebadet, som var åbent i 5 timer i løbet af dagen. Der var gratis adgang, og hovedattrationen blev naturligvis den 90 meter lange vandrusjebane.

Senest opdateret: fredag, 26. december 2014 15:40
  • VILLAVEJ 25, HOU
  • 8300 ODDER
  • TLF: 87 81 79 00
  • FAX: 87 81 79 79
  • E-MAIL: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • CVR nr. 46 23 11 12