Spring til hovedartiklen - genvej for blinde
6.jpg

Erhvervspris til Ole Lauth

Ved årets gallashow i Spektrum Odder modtog Ole Lauth UdviklingOdders Erhvervspris 2013.

Fredag d. 13. september blev UdviklingOdders Erhvervspris uddelt, og ved overrækkelsen sagde formand for UdviklingOdder Henrik Garlik Jensen bl.a.:
Ole Lauth er en helt central figur i opbygningen af EH. Han har en familie med tilknytning til skolen, han er født og opvokset i området. Han kender vores område ud og ind, og han kender også Danmark, og han kender højskolelivet.


Henrik Garlik Jensen nævnte i sin tale også skolens nye svømmehal:
Ole Lauth er forstander for landets største højskole; den beskæftiger 120 mennesker; den har 180 elever, og den omsætter for ca. 70 mio. kr om året. Kronen på værket var vel, at Vandhalla her i foråret blev åbnet.

 

Ole Lauth modtager erhvervsprisen

 

I sin takketale fremhævede Ole Lauth skolens elever og personale:
Jeg er dybt taknemmelig for, at jeg måtte komme tilbage til Odder - til Hou - og være med til at udvikle Egmont Højskolen. Og det siger sig selv - det kan Søren fra Odder Højskole snakke med om - at en højskole er kun noget, når den har elever.
Så min store tak går til alle de elever, vi har haft igennem årene. Selvfølgelig også til et utroligt fokuseret personale, der er på skolen.”


Endelig takkede Ole Lauth for den støtte skolen har fået fra lokaleområdet til Vandhalla:
“Uden støtte fra Odder Kommune, fra Byrådet og fra en masse erhvervsdrivende, ville det ikke kunne have ladet sig gøre at skabe Vandhalla - så det vil jeg også gerne have lov til i aften at udtrykke stor tak for. Tak skal I have allesammen. Tak for prisen!

 

Maleri af Kirsten Fyn

Prisen bestod af et maleri af den lokale kunstner Kirsten Fyn.

Senest opdateret: fredag, 26. december 2014 15:40
  • VILLAVEJ 25, HOU
  • 8300 ODDER
  • TLF: 87 81 79 00
  • FAX: 87 81 79 79
  • E-MAIL: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • CVR nr. 46 23 11 12