Jeg kan mærke adrenalinen

Midt i spisesalen står en gruppe lærere og elever og snakker. Det er skuespil-gruppen i dette års teaterkoncert ”Matilda”, - og de er i fuld gang med at gennemgå og komme med ideer til en af scenerne i stykket.

 

teaterkoncert 02 w350
Skuespil-gruppen øver og idéudvikler i Spisesalen

 

”Jeg har spillet en del teater på efterskole, gymnasie og højskole tidligere. Det udfordrer mig, og jeg kan mærke adrenalinen, når jeg står på scenen. Stykket, vi arbejder med den her uge er en teaterkoncert, hvor vi udlægger Tom Waits sange. Vi laver små scener mellem sangene, men stykket har absolut størst vægt på selve sangene” fortæller Anna Snogdal-Bech.

 

teaterkoncert 01 w350
Titelrollen som Matilda spilles af Anna Snogdal-Bech

 

Anna Snogdal-Bech spiller hovedrollen som Matilda. Matilda bliver forlovet med Mr. White Junior, en fyr fra overklassen i London. Hun er ikke lykkelig. Da hun afviser Mr. White Juniors tilnærmelser, bliver hun stukket en lussing. Derefter falder hun ned i en slags underverden, hvor hun møder gøglere, freaks, ludere og andre fra underklassen i London.

 

Teaterkoncert-ugen er en uge, hvor alle arbejder sammen for at få stykket klar til familie-vennedagen. Der er fart på i alle grupper. Men en teateruge betyder efter Annas mening også et styrket fællesskab for elevholdet.

 

”Når man laver teater sammen, har jeg tidligere oplevet, at det giver et helt specielt fællesskab bagefter. Alle har været med i processen. Det er egentlig ligemeget, om man har lavet kostumer, sat scenen op eller er skuespiller. Der kommer et produkt, som alle er stolte af. Det styrker fællesskabet” siger Anna Snogdal-Bech.

Senest opdateret: Fredag, 26. December 2014 15:40