Spring til hovedartiklen - genvej for blinde
2.jpg

Ømme Ben for Tanzania

En del af skolens elever bruger Tanzania-løbet til at lave en personlig udfordring, og teste løbeformen. Flere satser på at få løbet en marathon.D

Du kan stadig nå at være sponsor, klik på dette link:

 

Tanzaniasponsor

 

Hvordan samles pengene ind?

mobile pay nummer 61 60 95 21
regnr. 7250 kontonr. 0001561665

 

Emma Lüneborg Baggesen hjælper Ane-Sophie Madsen med at spise. Ved siden af står Simon Østergaard Petersen med en sandwich, som han spiser, samtidig med at han laver udstrækningsøvelser på sine ben. Simon og Ane-Sophie har givet sig selv en særlig udfordring i dag, hvor hele skolen står i Tanzanialøbets tegn.

 

Team Ane-Sophie på en af de tidlige runder


"Jeg er en af assistenterne for Ane-Sophie. Vi har sat os for, at vi i dag, hvor der er Tanzanialøb, vil løbe et marathon. Jeg løber, samtidig med at jeg skubber Ane-sophie i en jogger. En jogger er en speciel kørestol, som er terrængående. Der er store hjul, så det er lettere at komme frem", fortæller Simon Østergaard Petersen.
De er over halvvejs nu og kan med tilfredshed holde frokostpause. Der er dog stadig lang vej op til 42 kilometer.

"Der er lagt en rute på tre kilometer. For at nå et marathon, skal vi løbe 14 runder. Vi er allerede over halvvejs, for vi har løbet otte runder. Benene er lidt ømme, det må jeg indrømme", siger Simon Østergaard Petersen.

Joggerens store hjul klarer også skovens mudrede sti

Tanzanialøbet er planlagt af de elever, som om 14 dage tager til Tanzania på studietur. Alle skolens elever har fået familie og venner til at sponsorere et beløb pr kilometer. Pengene går til organisationer i Tanzania, for mennesker, som har det svært. Det er organisationer, som holdet skal besøge på studieturen.

"Vi skal blandt andet besøge organisationen "Single Mothers", som er en organisation for kvinder, som efter de har født et barn med handikap, bliver forladt af deres mand. Dem glæder vi os meget til at møde. Vi skal også besøge en skole for børn med handikap og to voksne med handikap, som har haft en meget hård barndom", siger Simon Østergaard Petersen.

 

Teamet færdiggør en runde - og løber videre ...

Det endelige program for studieturen er ikke helt færdigt. Udover besøgene hos organisationerne, ser Simon og Ane-Sophie frem til at besøge Masai-folket og at være på et par dages Safari.

Senest opdateret: Lørdag, 7. Marts 2015 21:57
  • VILLAVEJ 25, HOU
  • 8300 ODDER
  • TLF: 87 81 79 00
  • FAX: 87 81 79 79
  • E-MAIL: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • CVR nr. 46 23 11 12