Spring til hovedartiklen - genvej for blinde
5.jpg

Vi skaber stemningen

Der er Musical-uge, og rundt på skolen arbejder alle elever frem mod den musical, der skal vises til familie-vennedag. I hallen er det den gruppe, som laver lys til forestillingen, der er i fuld sving.

 

lys gruppe1 2

 

“Vi er selvfølgelig den vigtigste af alle grupperne. Hvis ikke der blev lavet lys, kunne folk jo ikke se noget som helst på lørdag”, siger Marie Pilgaard.

Marie sidder sammen med Sara Møldrup og Jesper Bendtsen. De er i gang med at skrue lamper sammen. Der skal mange lamper til for at skabe en god forestilling.


“Det er os, som skaber den stemning, som tilskuerne gerne skal opleve. Hvis vi for eksempel sætter blåt lys på en person, så skaber det en kølig stemning omkring den person. Orange og rødt vil skabe en helt anden varm stemning. Så vi er med til at give oplevelsen et følelsesmæssigt aspekt” Siger Marie Pilgaard.


Lige nu arbejder gruppen alene i hallen. Der er nok at lave, Men det bliver travlere sidst på ugen, når der skal til at laves prøver i hallen.


“Vi er jo en del af et større hele. Sidst på ugen skal vi begynde at finde ud af, hvilke personer der skal lyses på og hvornår. Vi skal finde ud af hvilke farve lys, som skaber den rigtige stemning”, Siger Marie Pilgaard.


Familie og venner kommer til at opleve den fantastiske forestilling “Fængslet”. Udover lys vil der være masser af sang og musik, skuespil, akrobatik, dans, videoer og meget andet. Alle elever arbejde i denne uge frem imod at give familie og venner en god oplevelse. For eleverne er musicalugen en uge af opholdet, som de ser tilbage på med stolthed.

Senest opdateret: Torsdag, 8. Marts 2018 12:32
  • VILLAVEJ 25, HOU
  • 8300 ODDER
  • TLF: 87 81 79 00
  • FAX: 87 81 79 79
  • E-MAIL: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • CVR nr. 46 23 11 12