Spring til hovedartiklen - genvej for blinde
3.jpg

Om hjemmesiden

Vi er klar over, at vores hjemmeside er meget væsentlig i forhold til at informere omverdenen om, hvad vi går og laver på højskolen.

 

Vi har derfor pr. 10/2/2010 søsat et nyt hjemmesidekompleks. Formålet har primært været at gøre designet mere tidsvarende, men lige så vigtigt har det været, at gøre det let for os at holde siderne opdateret. Derfor er der "under" siderne et CMS-system. Det er en forkortelse for "Content Management System", hvilket er et system, der er integreret direkte med siderne via en database, og derfor er let at vedligeholde.

 

Systemet er baseret på open-source projektet Joomla, som vi varmt kan anbefale. Det overordnede design er lavet af Allan Sørensen, en studiekammerat til Kasper Viuf. Kasper er ansat af højskolen til grafiske opgaver og har sammen med Hans Otto Lunde, der er vores systemadministrator, forestået udvikling og afprøvning.

 

Vi er tilfredse med resultatet indtil nu,  fordi det virker godt og passer ind i edb-afdelingens koncept, der går ud på:

  • Kun at bruge it-løsninger, vi selv kan servicere.
  • At benytte open-source løsninger overalt, hvor det opfylder vores behov.
Du vil støde på nogle bestemte ikoner, en del steder på hjemmesiden, og vi forklarer her kort, hvad de betyder.

pdf

PDF-dokument. Meget velegnet til bl.a udskrift. Hvis du ikke har et program til at læse dette format kan du hente det her: 

get_adobe_reader

flash

Flash-film. Ikke det bedste film-format, men det mest udbredte format på Internettet.
Hent den nyeste player her:
get-flash-player

rss-28x28

RSS. (Real Simple Syndication) Dette er en måde at abonnere på en nyhedsliste. Vi bruger det bl.a til vores arrangementer, så du vil på denne måde kunne få oplysninger om vores nye arrangementer - automatisk! Klik på RSS-ikonet, når du møder det og brug din browsers indbyggede rss-reader.

firefox.icon

Vi anbefaler, at du bruger en ordentlig browser, som Firefox eller evt. Chrome. Firefox kan hentes her:

getfirefox


Senest opdateret: Fredag, 26. December 2014 15:40
  • VILLAVEJ 25, HOU
  • 8300 ODDER
  • TLF: 87 81 79 00
  • FAX: 87 81 79 79
  • E-MAIL: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • CVR nr. 46 23 11 12