Spring til hovedartiklen - genvej for blinde
4.jpg

Klima - Hvordan bliver fremtidens Europa grøn?

Torsdag den 25. april 19:30-21:00
Connieogsten


Verden står overfor store klimaudfordringer og klimadagsordenen er på alles læber. Polernes smelten, ekstrem tørke og mangel på vand er nogle af de konsekvenser klimaforandringerne efterlader sig. Disse spørgsmål vil spille en afgørende rolle i det foreliggende Europaparlamentsvalg. Vi skal derfor debattere, hvordan EU kan spille en rolle i at gøre verden mere grøn.


Hvilken betydning vil de ekstreme klimaforandringer have på f.eks. samfund og økonomi, dyr og planter og mennesker?

Denne aften skal vi sammen tage temperaturen på klimakrisen i dialog med to af Danmarks mest vidende og engagerede klimadebattører.

De belyser med forskellige indgange, hvor vi står og giver deres bud på, hvordan vi kommer op i tempo, hvordan EU kan spille ind som vigtig aktør, samt hvad man som enkeltperson kan gøre.

 

Connie Hedegaard, formand for Concito og KR Foundation, vil med sin baggrund som tidligere EU-kommissær, minister i Danmark samt minister for FN's klimakonference i København, gøre os klogere på hvordan vi i Europa kan styrke vores modstandskraft mod de klimarelaterede risici og naturkatastrofer?


Steen Gade, formand for Nyt Europa, vil med sine over 30 års arbejde med klima i egenskab af både folketingsmedlem og direktør for Miljøstyrelsen, samt med sin erfaring som foredragsholder og klimarådgiver for Nordisk Råd, gøre os klogere på den politiske kamp for klimaretfærdighed og på hvad politik kan udrette.

 

EuropanævnetAftenens debat er arrangeret i samarbejde med Nyt Europa og Højskoleforeningen og støttet af Europanævnet.

 

Arrangementet er gratis og åbent for alle

 

 

 

Senest opdateret: Mandag, 15. April 2019 10:05
  • VILLAVEJ 25, HOU
  • 8300 ODDER
  • TLF: 87 81 79 00
  • FAX: 87 81 79 79
  • E-MAIL: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • CVR nr. 46 23 11 12