Spring til hovedartiklen - genvej for blinde
5.jpg

Ernæringsassistent-elev

Søges med start pr. 1/10-19.

Egmont Højskolen er en højskole for voksne og voksne med særlige forudsætninger. Vi er et køkken, som dagligt laver mad til mellem 250 og 300 elever og ansatte.


Vi har kursusarrangementer med 20 til 300 kursister. Vi har stor morgen- og frokost-buffet og til aften serveres dejlig frisklavet varm mad. Vi bager vores brød og kager selv, vi koger selv vores fond, kort sagt laves alt fra bunden.

Vores produktion består af gode, friske råvarer, hvor en stor del er økologiske og har stor fokus på danske lokale råvarer afstemt efter årstiden.

Vi serverer både traditionelle og utraditionelle retter. Vigtigst for os er, at elever og kursister får krydret og pirret deres nysgerrighed for maden og kommer ud med en god og inspirerende oplevelse af det måltid, de har spist. Som ernæringsassistent-elev skal man indgå i et køkken med gode kollegaer, hvor humøret er i top og hvor det gode arbejdsmiljø er noget, vi ikke går på kompromis med. Vi forventer at du er initiativrig og ansvarlig.

Se mere på vores Instagram: egmonthoejskolenskoekken

Dialog, samarbejde og positiv tænkning er tre vigtige elementer i vores arbejde.

For yderligere information kontakt Kasper Pedersen, tlf. 61 22 79 40.

Ansøgningsfrist 4/9 på mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Samtaler forventes i uge 37.

Senest opdateret: Tirsdag, 13. August 2019 12:51
  • VILLAVEJ 25, HOU
  • 8300 ODDER
  • TLF: 87 81 79 00
  • FAX: 87 81 79 79
  • E-MAIL: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • CVR nr. 46 23 11 12