Spring til hovedartiklen - genvej for blinde
3.jpg

Souschef søges til Egmont Højskolens køkken

Er du kok, ernæringsassistent, køkkenleder, professionsbachelor eller lignende, har du nu muligheden for at blive en del af vores køkken på fuld tid.

Egmont Højskolen er en almen folkehøjskole for alle, hvor vi vægter samspillet mellem mennesker med vidt forskellige livssituationer og muligheder. Vi har et særligt ansvar for elever med handicap og funktionsnedsættelse. Skolens virke bygger på ligeværdighed, myndighed og solidaritet, som dagligt udspiller sig imellem vores 210 dejlige elever og skolens ansatte.


Hvis du er imødekommende, initiativrig, nysgerrig og ansvarsbevidst, er det dig vi søger. Du skal have lyst til at indgå i et stærkt højskolefællesskab, samt være en del af en mangfoldig, ambitiøs og rummelig arbejdsplads.
Vi er et køkken, som dagligt laver mad til 300 elever og ansatte. Vi har kursusarrangementer med alt lige fra 20 til 800 kursister og gæster. Vi har stor morgen- og frokostbuffet, og til aften serverer vi dejlig frisklavet, varm mad. Vi bager vores brød og kager selv, koger selv vores fond, kort sagt: vi laver alt fra bunden.


Vores produktion består af gode, friske råvarer, hvor en stor del er økologiske, og vi har stort fokus på danske, lokale og årstidsbestemte råvarer. Vi bruger mange lokale producenter bla. økogris fra Troldgården, frugt og bær fra Karensminde, frilandsgris fra Fru Møllers, samt æg og grønt fra Yduns Have på Samsø. Vi har også et lille væksthus på skolen, hvor vi selv dyrker krydderurter, spirer, chili, osv.


Vi bruger som udgangspunkt ikke opskrifter, men arbejder hver dag med stor kreativitet, ud fra det vi har mellem hænderne og på hylderne. Det mener vi giver den største variation og glæde for vores elever, gæster og for os. Vigtigst for os er, at elever og kursister får krydret og pirret deres nysgerrighed for maden og kommer ud med en god og inspirerende oplevelse af det måltid, de har spist hos os. Vi har stort fokus på grønne retter og har ca. 80 mennesker, der dagligt ikke spiser kød, så 1/3 af vores buffet er helt kødfri, og om aften har vi også en særlig vegetarmenu.


Du kommer til at indgå i et køkken med gode kollegaer, hvor humøret er i top, strukturen flad, og det gode arbejdsmiljø ikke er noget, vi går på kompromis med.
Som souschef skal du ville gå forrest, og du skal kunne varetage ansvaret for den daglige drift, når køkkenchefen ikke er til stede. Du skal være god til at bevare overblikket, organisere og strukturere.
Du vil med tiden f.eks. få ansvaret for vores opvaskere, den daglige rengøring og i samarbejde med en kollega have ansvaret for vores egenkontrol. Det vil altid være et væsentligt omdrejningspunkt, at du er med til at sikre, at kvaliteten af vores mad hele tiden er i top. Samtidig er der god plads til at træde til, hvor du ellers har dine forcer.


Dialog, samarbejde og en positiv indstilling er tre vigtige elementer i vores hverdag.
De daglige arbejdstider er fra kl. 7 - 15 og aftenvagter fra kl.13 - 20.
Der vil være weekendvagter ca. hver 4. weekend og ca. 2 - 3 aftenvagter om måneden.
Løn efter statens takster, og der ydes tillæg for aften- og weekendarbejde.


Se mere på vores Instagram på #egmonthoejskolenskoekken.
Ansøgningsfrist d. 12. januar 2020 på mail til: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Samtaler afholdes i uge 4.

Ansættelsesstart 1. marts 2020.


For yderligere information kontakt køkkenchef, Kasper på tlf. 61227940.

 

 

 

Senest opdateret: Fredag, 13. December 2019 21:53
  • VILLAVEJ 25, HOU
  • 8300 ODDER
  • TLF: 87 81 79 00
  • FAX: 87 81 79 79
  • E-MAIL: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • CVR nr. 46 23 11 12