Spring til hovedartiklen - genvej for blinde
4.jpg

Højskolelærer søges til Sejlads og Vandsport

Kan du begejstre elever med din viden og passion for sejlads og vandsport og færdes du hjemmevant på et skib, en havn og ved vandet? Har du lyst til at arbejde på Danmarks største og mest rummelige højskole, og kan du formidle din viden og kunnen på en nærværende måde, der balancerer det faglige og menneskelige med en perspektivering af fagenes kulturelle betydning - i et forpligtende fællesskab med stærke relationer. Så er dette måske noget for dig?

 P7022986 edit2

 

Vi søger en dygtig, engageret lærer, der kan indgå i et team af undervisere indenfor sejlads og vandsport til en fuldtids- og fastansættelse som højskolelærer, hvor tiltrædelsen skal ske mellem d. 1/5 og 1/8 - 2020. 

 

Du skal have undervisererfaring og gode færdigheder inden for sejlads og vandsport, du skal være rolig i pressede situationer og have kendskab til søsikkerhed og sikker sejlads, du skal være god til at samarbejde og have tålmodighed. Hvis du kender til bådebyggeri og vedligeholdelse og istandsættelse bliver vi ikke kede af det. 

 

Egmont Højskolen er en almen folkehøjskole for alle, hvor vi vægter samspillet mellem mennesker med vidt forskellige liv og muligheder og har et særligt ansvar for elever med handicap og funktionsnedsættelse. Skolens virke bygger på ligeværdighed, myndighed og solidaritet.

 

Sejlads og vandsport: 

Vi arbejder overordnet set med inkluderende undervisning - at alle mennesker har mulighed for at afprøve og dygtiggøre sig indenfor sejlads og vandsport. Eleverne introduceres for sejlads i forskellige bådtyper og de skal kunne indgå i skiftende roller i en gruppe. De præsenteres desuden for andre vandaktiviteter f.eks. kajak, dykning, fridykning og surf. 

 

Vi vægter fællesskab og personlig udvikling højt. Samarbejde gennem god kommunikation og et stærkt fællesskab er kerneværdier på området. 

 

IMG 3902 edit

 

Andre fag: 

Som det fremgår af vores hjemmeside, www.egmont-hs.dk har vi mange fagområder, så skriv, hvis der er andre fag, du kan dække, herunder gerne friluftsliv og keramik.

 

En højskolelærerstilling består af undervisning, forberedelse, samvær og andet, som bl.a. dækker over dag- og weekendvagter, møder, udvalgsarbejde, særlige arrangementer, fagrelaterede kontakter uden for huset samt kontaktlærerarbejdet med eleverne. Dette arbejde omfatter et ugentligt møde med en bordgruppe, vejledning og socialt samvær. 

 

Da ca. 85 af vores 210 elever har et handicap eller en funktionsnedsættelse er specialundervisning en del af en højskolelærers forpligtigelse. Det betyder, at det som underviser er centralt, at man er istand til at indtænke tilpasninger til forskellige fysiske og kognitive funktionsniveauer i undervisningen. Vi kræver ingen specielle forudsætninger, men lyst og vilje til arbejde med de metoder, som fremmer den enkelte elevs læring og et inkluderende undervisningsmiljø.

 

Vi forventer, at du har humor, er faglig dygtig og har lyst til at undervise i en mangfoldig elev- og lærerflok, samt at du er igangsættende, tålmodig og optimistisk. Vi forventer, at du kan afstemme undervisningen efter elevernes forudsætninger og ambitionsniveau. Det er vigtigt for os at du er fleksibel, god til at formidle både praktisk og teoretisk, og god til at samarbejde med kollegaer på kryds og tværs.

 

Praktisk:

Stillingen aflønnes efter “Bekendtgørelse om ansættelsesvilkår for forstandere, viceforstandere og lærere ved folkehøjskoler”. Du kan læse mere på Højskoleforeningens hjemmeside: www.ffd.dk (under administration er der henvisning til løn-og ansættelsesvilkår)

Skriftlig ansøgning via mail på: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., og den skal være skolen i hænde senest fredag d. 3. april.

 

Da Egmont Højskolen for tiden er lukket ned pga Corona, er samtaletidspunktet udsat indtil videre. Vi informerer jer på mail, når vi er klar igen.

 

Egmont Højskolen

Villavej 25, Hou

8300 Odder

 

Yderligere oplysninger hos: viceforstander Karin Busk Sørensen tlf.: 51292530, eller forstander Søren Møllgaard Kristensen tlf.: 61305418

Senest opdateret: Onsdag, 25. Marts 2020 08:40
  • VILLAVEJ 25, HOU
  • 8300 ODDER
  • TLF: 87 81 79 00
  • FAX: 87 81 79 79
  • E-MAIL: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • CVR nr. 46 23 11 12