Handicapassistent søges (nattevagter)

Job som handicaphjælper tilbydes i Hou hos Julie Væver. Vagterne vil være vågne nattevagter og vil primært bestå i at overvåge Julie når hun sover. Vagterne vil være fra 23–07 i hverdagene og 23-09 i weekender.

Julie er 20 år og har en sygdom, der hedder Ondine syndrom, der indebærer at hun stopper med at trække vejret når hun sover eller er dybt koncentreret. Hun sover med en Bipap, der trækker vejret for hende. Der vil være oplæring i uge 32.

Julie er fra 7 august og frem til 17 december elev på Egmonthøjskolen i Hou og det vil være det primære arbejdssted. Derudover vil der være nogle weekender hvor Julie skal hjem til Ålborg og der vil være en studietur af en uges varighed der også skal dækkes af de assistenter der bliver ansat.

Det forventes du er fleksibel, pålidelig og ansvarsbevidts. Derudover skal du være kvinde og gerne jævnaldrene med Julie. Det er vigtigt at du har kørekort.

Hvis det har interesse så send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Du kan også gå ind på vores hjemmeside egmont-hs.dk og udfylde et ansøgningsskema elektronisk

Samtaler afholdes i uge 31. Senest opdateret: Fredag, 26. December 2014 15:40