Spring til hovedartiklen - genvej for blinde
2.jpg

Ernæringsassistentelev søges

Til Januar 2012 starter der nye højskoleelever og derfor søger vi en frisk ernæringsassistentelev, som brænder for, og som er interesseret i, at lære at lave god, inspirerende og kreativ mad fra bunden af.

Vi er et køkken som dagligt laver mad til ca 280 elever og ansatte. Tillige har vi kursus arrangementer og fester med 20 til 650 kursister/gæster. I sommerferien har vi kurser med 100-200 deltager.

Vi har stort morgen og frokost buffet og til aften serveres dejlig frisk lavet varm mad. Vi bager vores brød og kager selv, vi koger selv vores fond og marmelade, røre selv mayonnaisen, kort sagt laves alt fra bunden af. Vores produktion består af gode friske råvarer, hvor en stor del er økologiske og danske råvarer afstemt efter årstiden.
Vi serverer både traditionelle og utraditionelle retter, vigtigst for os er, at elever og kursister får krydret og pirret deres nysgerrighed for maden og kommer ud med en god og inspirerende oplevelse af det måltid de har spist.
Vi har også elever/kursister som ønsker diabetes eller andre diæter så vi har også diætrelaterede opgaver angående kosten.

Ernæringsassistenteleven skal indgå i et køkken, hvor humøret er i top og hvor det gode arbejdsmiljø, er noget vi ikke går på kompromis med.
Vi forventer at DU er interesseret og nysgerrig, for du skal uddannes til et fremtidigt job, hvor du skal være en aktiv og initiativrig medspiller i et samarbejde, hvor målet er at servicere mennesker.
Dialog, samarbejde og positiv tænkning er tre vigtige elementer i vores arbejde.

Vi er pt. 11 fuldtids ansatte fordelt på 1 økonoma, 1 smørrebrødsjomfru, 3 kokke, 4 ernæringsassistenter, 1 elev og 1 køkkenmedhjælper. Desuden har vi en del ung arbejder som opvaskere samt 1 ansat på særlige vilkår.

Er du interesseret og ønsker yderligere information kan du kontakte os på tlf.: 87.81.79.17. Køkkenchef Anette Elise Pedersen, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Stedfortræder Kasper Holm Pedersen eller vores elev der lige har afsluttet uddannelse: Christina Maria Dam.

Skriftlig ansøgning:
Egmont Højskolen. Villavej 25. Hou. 8300 Odder.
mrk. ernæringsassistentelev. Att. Anette Elise Pedersen.
Ansøgningsfrist: 1-10-2011.
Senest opdateret: Fredag, 26. December 2014 15:40
  • VILLAVEJ 25, HOU
  • 8300 ODDER
  • TLF: 87 81 79 00
  • FAX: 87 81 79 79
  • E-MAIL: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • CVR nr. 46 23 11 12