Lærer til International afdeling

Egmont Højskolen søger lærer til International afdeling

  • Vil du være med til at udvikle og dygtiggøre fremtidens ledere fra handicaporganisationer i Syd?
  • Synes du, at kulturmødet er spændende og givende for alle parter?
  • Er du god til at samarbejde og kan du arbejde selvstændigt?

Så er du måske den person vi mangler til at erstatte en kollega, der har søgt 3 års orlov. Arbejdet har fokus på Globallinjen, som er et kursusforløb i kapacitetsopbygning, med 10 deltagere fra forskellige 3. verdenslande. Deltagerne repræsenterer forskellige handicaporganisationer og er som regel selv fysisk handicappede.

Arbejdet har fokus på Globallinjen, som er et kursusforløb i kapacitetsopbygning, med deltagere fra forskellige 3. verdenslande. Deltagerne repræsenterer forskellige handicaporganisationer og er som regel selv fysisk handicappede.

Du skal kunne undervise i nogle af følgende områder: Organisationsudvikling, LFA, advocacy, konflikthåndtering, facilitering, eventmaking, projektplanlægning og kampagnearbejde m.m.. Undervisningen på Globallinjen foregår på engelsk. Herudover skal du kunne undervise i andre højskolefag.

Du skal have erfaring med den praktiske del af dansk ulandsbistand – evt. som udsendt. Du skal kunne arbejde selvstændigt, men også indgå i et lille team omkring det internationale arbejde.

Vi forventer, at du har humor, er faglig dygtig og har lyst til at undervise i en broget elev- og lærerflok, samt at du er igangsættende, tålmodig og optimistisk. Vi forventer, at du kan afstemme undervisningen efter elevernes forudsætninger og ambitionsniveau.
Stillingen er i tidsbegrænset til 3 år, med mulighed for forlængelse. Ansættelsesgraden vil afhænge af din fagkombination, men der vil være mulighed for både fuldtids- og deltidsansættelser.

Stillingen er med tiltrædelse 1. august 2012.

Lønnen følger finansministeriets takster, da der ingen overenskomst er på området. Du kan læse mere på: www.ffd.dk (Under administration er der henvisning til løn-og ansættelsesvilkår). En fuldtidsansat højskolelærer underviser 408 timer om året og derudover er der forberedelse samt “det med højskolelærerens stilling forbundne arbejde”, som bl.a. dækker over dag- og weekendvagter, møder, udvalgsarbejde, fagrelaterede kontakter uden for huset samt kontaktlærerarbejdet med eleverne. Dette arbejde omfatter bl.a. et ugentligt møde med elevgruppen, vejledning og socialt samvær.
Egmont Højskolen er en almindelig folkehøjskole for alle med et særligt ansvar for elever/kursister med handicap.

Skriftlig ansøgning (brev, mail,) skal være skolen i hænde senest fredag den 22. juni 2012.
Egmont Højskolen, Villavej 25, Hou 8300 Odder eller Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Samtaler vil finde sted tirsdag d 26. juni.

Yderligere oplysninger kan fås hos Tine Schmidt, tlf 26 35 53 07
Læs mere om Globallinien her.
Senest opdateret: Fredag, 26. December 2014 15:40