Spring til hovedartiklen - genvej for blinde
5.jpg

Det gode liv 2019

Uge 26 24. juni - 30. juni 2019

Uge 26sVi drømmer alle om det: Det gode liv. Det liv, hvor vi føler, at vi gør en forskel. Det liv, hvor vi med stort overskud og velbehag præcist ved, hvorfor vi handler, som vi gør.


Det gode liv, er dét liv, der giver mening. I uge 26 tilbyder vi dig muligheden for at finde det – sammen med andre nysgerrigt søgende sjæle.


Det bliver en uge, hvor vi hele tiden vil blive mødt af tanker omkring, hvad det gode liv er. Hver især, når vi kaster os ud i fag, der giver os individuel mening. Fælles, når vi lader os inspirere af eksperter og pionerer til foredrag og debatter. Og sammen,
når vi deler en kop kaffe, et glas vin eller et befriende grin i højskolens fantastiske rammer.


I løbet af ugen skal vi høre 4 spændende og vidt forskellige foredrag, der dog har det tilfælles, at de fortælles af mennesker, der alle har søgt og fundet deres egen version eller forståelse af det gode liv.


Vi skal også bruge en masse tid på forskellige fag. Udbuddet er bredt og det rummer både kreative, aktive, reflekterende, producerende, velsmagende og vellydende fag.


Du vælger ét fag for hele ugen, som du kan fordybe dig i. For de morgenfriske starter dagen med en dukkert i bølgen blå. Derefter er der flaghejsning og morgenmad. Efter morgenmaden er der fælles morgensamling i vores Lillesal.
Aftenerne byder på bålaften, en koncert med Henrik Platz, et besøg i Danmarks mest tilgængelige svømmehal og hit med sangen. Vi slutter ugen med et brag af en fest.

 

For første gang i uge 26 tilbyder vi, at du kan tage dine børn eller børnebørn med på højskole. Skoleferien er endnu ikke begyndt i uge 26, men måske har du en ferielysten 4-årig? Vi vil tilbyde børnene et sjovt og lærerigt program, som vil byde på alt fra badeture, bålaftener og legestue til fællessang og udflugter i nærområdet. Aktiviteterne vil blive tilpasset børnenes alder og lyster, og de bor på værelse med de(n) voksne, der har dem med.


Hvis du har lyst til at glæde dig sammen med os, kan du følge os på facebookgruppen »Sommerkursus på Egmont Højskolen uge 26«.

 

Kurset er planlagt i samarbejde med både Muskelsvindfonden og PolioForeningen og UlykkesPatientForeningen.


Vi glæder os til at byde såvel nye som gamle kursister velkomne i uge 26 på Egmont Højskolen.


De bedste hilsner
Nina Numan og Mette Lager (Egmont Højskolen)
PolioForeningn og UlykkesPatientForeningen
Muskelsvindfonden

 

pdf Klik for at hente brochuren
 edit f2 Klik her for at tilmelde dig

 

Ankomst Mandag d. 24. juni mellem kl. 15:00 og 17:30
Afrejse Søndag d. 30 Juni kl. 12:00
Værelser forlades senest kl. 10:00
PRISER:  
Voksne over 18 år 3.950 kr.
Barn under 17½ 1.650 kr.
Tillæg for enkeltværelse 300 kr.
Tilmeldlings status: ALT OPTAGET
I samarbejde med:

Polioforeningen

Ulykkespatient foreningen

Muskelsvindfonden

Uge 26p

Senest opdateret: Onsdag, 19. Juni 2019 15:21
  • VILLAVEJ 25, HOU
  • 8300 ODDER
  • TLF: 87 81 79 00
  • FAX: 87 81 79 79
  • E-MAIL: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • CVR nr. 46 23 11 12