Handicapidræt for alle 2017

Uge 27 3. juli - 9. Juli 2017.

uge27sEndnu engang vil vi byde velkommen til en uge på Egmont Højskolen.

 

I år har vi nye fag på programmet, så jer, der har en særlig interesse for kørestolsbasket og paratriatlon, kan nu også være en del af uge 27 – Handicapidræt for alle.

 

Ugen byder på forskellige hovedfag af sportslig og kreativ karakter, fællesundervisning og tid til samvær, hvor I kan interagere med hinanden på forskellig vis.

 

Tidligere har vi haft et tema for ugen og fællesundervisningen, men i år præsenteres I for en gang »blandede bolcher«, så er der noget for enhver smag ...

 

Vi har ladet os inspirere af blandt andet »Rethink 2017«, så I skal en tur til kulturby 2017, hvor I skal opleve Climate Planet på havnepladsen og andre events.

 

2017 blev også året, hvor Trump kom til magten i USA; med Mads Fuglede ved roret skal vi ud på en rejse til USA og høre, hvordan det står til »over there«.

 

Hvis I har set livsstilsprogrammet »Korpset – gjort af det rette stof« på TV2, så har I også set Erik B. Jørgensen, der på vores kursus kommer og fortæller, hvad der skal til, for at man fungerer og handler optimalt som menneske.

 

Almaz Næsborg-Andersen er paratriatlet. Hun kommer og fortæller om aldrig at tæmme sin indre kriger og på trods af et svært handicap at vinde titlen som Danmarksmester i Triatlon, som den første dobbelt benamputerede kvinde.


Kurset er for alle med og uden handicap. Tag din kæreste, ven eller andre med, som har lyst til at opleve højskolen og handicapidrættens verden. Der er også plads til dine børn, se praktiske oplysninger bagerst i brochuren.

 

Kurset udvikles i et samarbejde mellem
Egmont Højskolen og Parasport Danmark.

 

pdf Klik for at downloade brochuren
 edit f2  Klik her for at tilmelde dig

OBS. Fagene: Kørestolsbasketball, Kørestolsrugby og Paratriatlon - multiidræt for alle, er blevet nedlagt.

 

Ankomst Mandag d. 3. juli mellem kl.15:00 og 17:00
Afrejse Søndag d. 9. juli kl. 12:00
Værelser forlades senest kl. 10:00
PRISER:  
Voksne over 17½ år 3.700 kr.
Børn 4-17½ år 1.500 kr.
Enkeltværelse 300 kr
Tilmeldlings status: FRIE PLADSER
I samarbejde med:

Parasport Danmark

uge27p


Senest opdateret: torsdag, 20. juli 2017 13:46