Spring til hovedartiklen - genvej for blinde
2.jpg

Idræt for alle 2018

Uge 27 2. juli - 8. Juli 2018.

Uge 27sIdræt for alle er først og fremmest en uge på Egmont Højskolen, hvor vi sætter bevægelse, konkurrence, kreativitet og fællesskab i centrum. Det er en uge, hvor både krop og sind skal vækkes til live gennem deltagelse i forskellige fag med bevægelse og kreativitet, i dialoger med andre og fællesundervisning med forskellige vinkler.


Som mennesker i foreninger og i livet oplever vi gang på gang nødvendigheden af at gøre os umage og i mange tilfælde iscenesætte os selv og tage ansvar enten som individ eller som en gruppe for at gøre andre opmærksomme på de ressourcer, vi ligger inde med, og for at blive anerkendt som dem vi er eller for at hjælpe andre. Et tema som vi på forskellig vis vil berøre i ugens løb. I skal høre:

 • OM The Back to life – projektet der er iværksat af Mikkel, der efter en sej og lang kamp i sit rehabiliteringsforløb har fået lyst til at hjælpe andre.

 • OM Soffie Dalsgaard (tidligere deltager i Vild med dans), der med sin modne alder nu er blevet klar på, at man ikke behøver at leve livet som offer, men at vi sammen kan gøre en forskel for alle dem, som har brug for at blive set, der hvor de er i deres liv.

 • OM Veterans in Motion og Arctic Challenge, der løb af stablen i marts 2017 langs Grønlands østkyst i Nationalparken. Her skulle ekspeditionen på cirka 20 veteraner, hvoraf halvdelen var såret fysisk eller psykisk, i løbet af en måned, tilbagelægge 400 km på turski. Under ekspeditionen blev veteranerne udsat for alt, hvad Grønlands barske natur havde at byde på lige fra hårdt vejr og minusgrader til smukke naturscenarier og vilde dyr.

 • Om »Hvor svært det kan være« – en kampagne som Parasport Danmark iværksatte i efteråret for at få flere til at deltage i parasporten – ja, hvor svært kan det være???

 • I skal også besøge »Fru Møller« – høre og smage på hendes iværksætterlyst.


Kurset er for alle med og uden handicap. Tag din kæreste, ven eller andre med, som har lyst til at opleve højskolen og parasportens verden. Der er også plads til dine børn, se praktiske oplysninger bagerst i brochuren.

 

Kurset udvikles i et samarbejde mellem Egmont Højskolen og Parasport Danmark.

 

pdf Klik for at downloade brochuren
 edit f2  Klik her for at tilmelde dig

 

 

Ankomst Mandag d. 2. juli mellem kl.15:00 og 17:00
Afrejse Søndag d. 8. juli kl. 12:00
Værelser forlades senest kl. 10:00
PRISER:  
Voksne over 17½ år 3.700 kr.
Børn 4-17½ år 1.500 kr.
Enkeltværelse 300 kr
Tilmeldlings status: FRIE PLADSER
I samarbejde med:

Parasport Danmark

Uge 27p


Senest opdateret: Tirsdag, 6. Marts 2018 12:36
 • VILLAVEJ 25, HOU
 • 8300 ODDER
 • TLF: 87 81 79 00
 • FAX: 87 81 79 79
 • E-MAIL: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
 • CVR nr. 46 23 11 12