Spring til hovedartiklen - genvej for blinde
5.jpg

Sommersjov i Hou - Snak 2019

Uge 28 8. juli - 14. juli 2018

uge28sTænk at der allerede er gået et år! Hvor er tiden gået hurtigt, og hvor vi alle sammen har oplevet og set ting, som vi glæder os til at høre og tale om. Der blev tomt, da kurset sluttede sidste år, så havde vi kun hinanden at snakke med.

Men nu er sommeren på vej, og vi glæder os til at se og snakke med jer.

Sommersjov i Hou står i ordets tegn, og vi skal tale sammen, til vi bliver helt blå i hovedet. Vi skal have dybe samtaler på vej ud fra foredraget. Vi skal undersøge, om der findes teknikker og gode råd til, hvordan man falder i snak med fremmede, og vi skal se på, hvordan man kan blive bedre til at lytte til andre. Samtalen er jo to eller flere, der taler sammen, og en stor del af samtalen er også, når man ikke siger noget og bare lytter.


»Sommersjov i Hou« glæder sig til at lukke dørene op for en sommer fyldt med sol, varme, lange sommeraftener og smuk rød morgensol. Skulle det mod vores befalinger regne, så skidt med det, så rykker vi bare tættere sammen og inden for. Her er svømmehallen, varmtvandsbassinet og vandrutsjebanen klar til at blive brugt.

Dette års Sommersjov i Hou har traditionen tro lagt rammerne for ugen med et tema, og ugens tema er – [SNAK]

Det at være på højskole og især det at være på sommerkursus er jo et sted, hvor man træder ud af sin dagligdag og ind i et helt specielt fællesskab. Mange mødes måske kun i denne uge - for mange er det for første gang, men fælles for os alle er, at vi er sammen om at skabe en uge, hvor venskab og undervisning er i højsædet.


De fag, du kan vælge, er gamle klassikere som: Sejlads, medie, teater, glas og meget andet. Alle fag har fællesskaber som omdrejningspunkt - du ved, at det er gennem fællesskabet, at vi skaber samhørighed.

I løbet af ugen vil du have mulighed for at deltage i forskellige arrangementer såsom »Smagens Aften«, hvor du kan udfordre dine smagsløg med alt muligt spændende.

Der vil være spilleaften, »Monopolet«, mulighed for at besøge svømmehallen, komme til koncert og besøge vores hyggelige bar, alt sammen i tiden efter undervisning.

Vi skal til foredrag og have opbyggende debatter, og så skal vi snakke om alle de ting, vi har oplevet, og om hvordan vi kan bruge dem sammen.

Har du lyst til at møde en masse glade mennesker, forventningsfulde undervisere og spændende foredragsholdere, så glæder vi os til at byde dig velkommen på Sommersjov i Hou 2018.

Kurset er udviklet i samarbejde med Dansk Handicap Forbunds Ungdomskreds og Egmont Højskolens elevforening.

Med venlig hilsen
Jesper & Kim

 

pdf Klik for at hente brochuren
 edit f2  Klik for at tilmeld dig

 

Ankomst Mandag d. 8. juli mellem kl.15:00 og 17:00
Afrejse Senest d. 14. Juli kl. 12:00
Værelser forlades senest kl. 10:00
PRISER:  
Voksne over 17½ år 3.950 kr.
Tillæg for enkeltværelse

300 kr.

Borgere og deres assistenter vil blive indkvarteret på dobbeltværelse

Leje af elseng 300 kr.
Leje af loftlift 200 kr.
Forudbestilt t-shirt 150 kr.
Smagens aften 50 kr.
Tilmeldlings status: ALT OPTAGET
I samarbejde med: Dansk Handicap Forbunds - Ungdomskredsen
Egmont Højskolens Elevforening

uge28p

Senest opdateret: Fredag, 10. maj 2019 05:52
  • VILLAVEJ 25, HOU
  • 8300 ODDER
  • TLF: 87 81 79 00
  • FAX: 87 81 79 79
  • E-MAIL: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • CVR nr. 46 23 11 12