Sommersjov i Hou - Fællesskaber 2018

Uge 28s

Uge 28 9. juli - 15. juli 2018

Som nye kursusledere er vi stolte, glade og lidt nervøse ved at kaste os ud i Sommersjovi Hou 2018. Vi kan løfte sløret for, at det bliver en helt fantastisk uge, der vil være mindeværdig, hvis du altså er med.

 

Det bliver en uge med tryk på, og derfor har vi også valgt »Fællesskaber« som vores overskrift.

 

»Sommersjov i Hou« glæder sig til at lukke dørene op for sommer fyldt med sol, varme, lange sommeraftener og smuk rød morgensol. Skulle det mod vores befalingerregne, så skidt med det, så rykker vi bare tættere sammen og inden for. Her er svømmehallen, varmtvandsbassinet og vandrutsjebanen klar til at blive brugt og leget i.

 

Dette års Sommersjov i Hou har traditionen tro lagt rammerne for ugen med et tema,og ugens tema er – Fællesskaber.

 

Det at være på højskole og især det at være på sommerkursus er jo et sted, hvorman træder ud af sin dagligdag og ind i et helt specielt fællesskab. Mange mødesmåske kun i denne uge, for mange er det for første gang, men fælles for os alle er,at vi er sammen om at skabe en uge, hvor venskab og undervisning er i højsæde.

 

De fag, du kan vælge, er gamle klassikere som: Sejlads, medie, teater, glas og meget andet. Alle fag har fællesskaber som omdrejningspunkt - du ved, at det er gennem fællesskabet, at vi skaber samhørighed.

 

I løbet af ugen vil du have mulighed for at deltage i forskellige arrangementer såsom ”Smagens Aften”, hvor du kan udfordre dine smagsløg med alt muligt spændende. Der vil være spilleaften, “Monopolet”, mulighed for at besøge svømmehallen, komme til koncert og besøge vores hyggelige bar, alt sammen i tiden efter undervisning.

 

Vi skal til foredrag og have opbyggende debatter, som sætter fokus på vores fællesskab: Hvad skal vi bruge det til, og hvordan skaber vi et fællesskab, der rækker ud over os selv?

 

Har du lyst til at møde en masse glade mennesker, forventningsfulde undervisere og spændende foredragsholdere, så glæder vi os til at byde dig velkommen på Sommersjovi Hou 2018.

 

Kurset er udviklet i samarbejde med Dansk Handicap Forbunds Ungdomskreds og EgmontHøjskolens elevforening.

 

Med venlig hilsen – Kursusarrangørerne

pdf Klik for at downloade brochuren
 

 

Ankomst Mandag d. 9. juli mellem kl.15:00 og 17:00
Afrejse Senest d. 15. Juli kl. 12:00
Værelser forlades senest kl. 10:00
PRISER:  
Voksne over 17½ år 3.700 kr.
Tillæg for enkeltværelse

300 kr.

Borgere og deres assistenter vil blive indkvarteret på dobbeltværelse

Leje af loftlift 200 kr.
Leje af elseng: 300 kr.
Forudbestilt t-shirt 150 kr.
Tilmeldlings status: ALT OPTAGET
I samarbejde med: Dansk Handicap Forbunds - Ungdomskredsen
Egmont Højskolens Elevforening

Uge 28p

Senest opdateret: tirsdag, 24. april 2018 10:26