Sommersjov i Hou - Smil 2017

Uge 28 10. juli - 16. juli 2017

uge28s»Sommersjov i Hou« siger velkommen til Sommersjov 2017 – og stadig kan vi bryste os af svømmehal, varmtvandsbassin og vandrutsjebane! Så kan det danske sommervejr blæse, hvorhen det vil – på Sommersjov er badevandet altid 34 grader varmt – og det er en garanti!


Selvom vi har varmt vand og rutsjebane, så skal vi alligevel ud i den danske sommer og udfordre os selv, mærke sammenholdet og lære noget i den fantastiske sommerkulisse, der er Egmont Højskolen i juli.


For mange af os er det svært at forestille sig en sommer uden et Sommersjov i Hou. Vi, der har prøvet det før, ved, at når ugen er omme, er kroppen og sindet fyldt med mange dejlige indtryk, der varer langt ind i fremtiden. Det er med stor glæde, at vi igen i år kan slå dørene op for smukke og dejlige mennesker fra hele landet, og mon ikke en af dem skulle være dig!


Dette års Sommersjov i Hou har traditionen tro lagt rammerne for ugen med et tema, og ugens tema er – »SMIL«. Dette tema vedrører os alle og kommer alle
ved. Smilet giver velvære, giver sammenhold, glæde og rører os langt ind i sjælen.


Vi mener, der ligger nogle spændende emner under dette tema, der kan føre til velvære og godt humør, sætte vores liv i perspektiv og give os et billede af vores egen tilgang til verden. Når vi smiler til verden, smiler den til os. Vi behandler emnet gennem workshops, foredrag og fælles bevidsthed om de mange problematikker, der vedrører smilets betydning for os som personer. Temaet skal sprede humør og gøre os til smilets ambassadører. Du vil med garanti føle temaet vedkommende, berigende og inspirerende. Debatter og foredrag vedrørende temaet vil fremgå af hjemmesiden senere.


Derudover kan du vælge fag fra listen af Sommersjovs trofaste gengangere: Sejlads, medie, teater, kunst og meget andet. I år kan du også vælge faget “Gadesyndikatet” og blive klog på streetart, Hip Hop og meget andet. Du kan vælge “Dans”, et aktivt dansefag for alle, der er glade for at røre sig. Et fag, der med garanti giver et smil på læben. Vi har altså sammensat en række fag, der kan inspirere, motivere og skærpe lysten i det fællesskab, der er så stor en del af Sommersjov.


Du vil også have mulighed for at deltage i forskellige arrangementer såsom ”Smagens Aften”, hvor du kan udfordre dine smagsløg med alt muligt spændende. Der vil være spilleaften, mulighed for at besøge svømmehallen, komme til koncert og besøge vores hyggelige bar, alt sammen i tiden efter undervisning. Og så vil bål, strand, sol og glade mennesker selvfølgelig danne rammen, når vi møder hinanden i en uge, du aldrig vil glemme. Så har du lyst til at møde en masse glade mennesker og forventningsfulde undervisere og spændende foredragsholdere, så glæder vi os til at byde dig velkommen på Sommersjov i Hou.


Kurset er udviklet i samarbejde med Dansk Handicap Forbunds Ungdomskreds og
Egmont Højskolens elevforening.

 

Med venlig hilsen – Kursusarrangørerne

pdf Klik for at downloade brochuren
   

 

Ankomst Mandag d. 10. juli mellem kl.15:00 og 17:00
Afrejse Senest d. 16. Juli kl. 12:00
Værelser forlades senest kl. 10:00
PRISER:  
Voksne over 17½ år 3.700 kr.
Tillæg for enkeltværelse

300 kr.

Borgere og deres assistenter vil blive indkvarteret på dobbeltværelse

Leje af loftlift 200 kr.
Leje af elseng: 300 kr.
Forudbestilt t-shirt 150 kr.
Tilmeldlings status: ALT OPTAGET
I samarbejde med: Dansk Handicap Forbunds - Ungdomskredsen
Egmont Højskolens Elevforening

uge28p

Senest opdateret: mandag, 1. maj 2017 11:41