Spring til hovedartiklen - genvej for blinde
4.jpg

Leg, latter og livsglæde 2017

Uge 29 17. - 23. juli 2017

uge29vsUgens fællesnævner og overskrift leg, latter og livsglæde. Et kursus med plads til alle, der vil lege, glæde sig, nyde sommeren, dyrke fællesskabet og lade sig inspirere af mødet med andre mennesker, I Egmont højskolens omgivelser, hvor der er få meter til strand og hav, sports og svømmehal.


Formiddagene: Inspirerende foredrag med Stine Thorborg og hendes mand, som fortæller om især Ghanesisk dans og trommer: Ole Lykke beretter fra sit livet på Christiania , og valget af alternative livsstil og boform. Hans Otto Lunde vil berige os med et foredrag om skolens Jørn Bie maleri. Bubber afslutter ugne med et åbent og ærligt foredrag om positivitet og livsglæde.


Eftermiddagene er sammensat således, at man kan vælger mellem følgende fag: Kajak; Maleri; Filt værkstedet; Sejlads; Foto med mobil og tablet; Raku-ler; Yoga og mindfulness; Vandhund; Idræt; Spoken Word; Syng med.


Fredagen giver mulighed for at fordybe sig i eftermiddagsfaget, da disse fylder hele dagens program.


Der er morgensamling med fællessang for alle.


Tirsdag aften. Kommer Jan Svarre og Mek Pek forbi med musikals underholdning for børn og voksne. Onsdag aften er svømmehallen åben for alle og der bliver mulighed for at prøve er tur på skolens klatrevæg. Torsdag aften bliver en adventure aften , hvor man kan prøve nogle af skolens mange faciliteter. Fredag aften laver vi fællesang på plænen og bål ved stranden. Ugen rundes af med en fest lørdag aften, hvor et live band spiller op til dans efter middagen.


Børnene fra det sideløbende familiekursus er om eftermiddagen optaget af aktiviteter med børnepassere rundt om på skolen.

 

pdf Klik for at downloade brochuren
 

 

Ankomst Mandag d. 17. juli mellem kl.15:00 og 17:00
Afrejse Senest d. 23. juli kl. 12:00
Værelser forlades senest kl. 10:00
PRISER:  
Voksne over 17½ år 3.700 kr.
Tilæg for enkeltværelse 300 kr.
Tilmeldlings status: ALT OPTAGET
I samarbejde med: Dansk Handicap forbund

uge29vp

Senest opdateret: mandag, 1. maj 2017 11:43
  • VILLAVEJ 25, HOU
  • 8300 ODDER
  • TLF: 87 81 79 00
  • FAX: 87 81 79 79
  • E-MAIL: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • CVR nr. 46 23 11 12