Spring til hovedartiklen - genvej for blinde
5.jpg

Den gode oplevelse i et fællesskab med andre

to elever2Egmont Højskolen administrerer på vegne af Vanførefonden, Bevica Fonden og Bevica Legater puljen "Den gode oplevelse i et fællesskab med andre".

 

Puljen har til formål at give mennesker, der er udfordret af deres handicap og økonomi, mulighed for gode oplevelser i et fællesskab med andre. Den bærende tanke er, at alle bliver stærkere og får mere overskud og glæde gennem sociale fællesskaber.

 

Det er for Egmont Højskolen helt afgørende, at skolen er åben og tilgængelig for alle elever, og tilgængelighed vedrører - udover det fysiske, det personlige, det pædagogiske og det faglige - også det økonomiske. Skolen vil have særlig fokus på, at unge får mulighed for at deltage i de lange kurser og på at hjælpe dem bedst muligt videre. Mennesker, som af økonomiske årsager ellers ikke vil kunne komme på højskole.

 

Kontakt skolen, hvis du ønsker at komme på højskole men har vanskeligt ved at finansiere et ophold. Et ansøgningsskema kan hentes her.

 

Du har muligheden for at ansøge om op til kr. 10.000 om året i 2 år i tilskud til et højskoleophold på Egmont Højskolen. Det forudsættes naturligvis at alle muligheder for alternativ finansiering gennem f.eks hjemkommune er undersøgt.

 

Ligeledes vil kursister, som ønsker et ugeophold om sommeren, have mulighed for at ansøge om udgiften til eget kursus og udgiften til ledsagers ophold.

Senest opdateret: Fredag, 21. December 2018 11:46
  • VILLAVEJ 25, HOU
  • 8300 ODDER
  • TLF: 87 81 79 00
  • FAX: 87 81 79 79
  • E-MAIL: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
  • CVR nr. 46 23 11 12