Sommerkursus
Leg, latter og livsgælde
for voksne

uge 29, 17. juli – 23. juli 2023

Status:

Vel overstået

Tilmeldings frist:

Mandag d. 15. Maj

Pris pr. person:

4.200 kr.

Ugens fællesnævner og overskrift er leg, latter og livsglæde. Her er der plads til alle, der vil lege, glæde sig, nyde sommeren, dyrke fællesskabet og lade sig inspirere af mødet med andre mennesker i Egmont Højskolens omgivelser, hvor der er få meter til strand og hav, sports- og svømmehal.

Morgen: Der er morgensamling med fællessang for alle hver morgen, og for de helt friske er der mulighed for morgenyoga.

Formiddagene: Byder på en blanding af foredrag og samtale. Tirsdag giver museumsinspektør og madhistoriker Bettina Buhl et indblik i måltidets kulturhistorie. Onsdag er der gåtur til havnen, hvor Simon Quintal fortæller om Mytteriet på Bounty. Torsdag kommer TV Avisens Klaus Bundgård Povlsen med foredraget “Dig, mig og magthaverne” Fredag kører eftermiddagsfaget hele dagen, og lørdag bliver jeres holdninger sat i spil, når Ingeborg Mate Holm og Maria Schønau bringer livets store spørgsmål til debat.

Eftermiddagene: Her vælges mellem følgende fag: Idræt, Maleri, Det langsomme foto, Sang og sammenspil, Keramik, Spis verden, Dilemmaer – i krydsfeltet mellem værdier og bekymringer, Kajak, Sejlads og Yoga.

Fredag giver mulighed for at fordybe sig i eftermiddagsfagene, da disse fylder hele dagens program.

Aftenarrangementer: Åben svømmehal, klatrevæg, højskolekor med både nye og velkendte højskolesange og bålaften. Ugen rundes af med et brag af en afslutningesfest, hvor et liveband spiller op til dans efter middagen.

 

Udviklet i samarbejde med

Brochure

Hent vores sommerkursus-brochurer og læs om alle detaljerne.

Læs bl.a fagbeskivelser, aktuelle foredrag, praktiske forhold og meget mere

Ankomst:

Mandag d. 17. juli kl. 14:00 - 15:00

Afrejse

Søndag d. 23. juli kl. 12:00
Værelser forlades senest kl. 10:00

Priser:

Voksen over 18 år: 4.200 kr.
Tillæg for enkeltværelse: 300 kr.

Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Ved fortsat brug af siden godkender du vores cookie- og privatlivspolitik.