Sommerkursus
En plads i solen
- med kærlig hilsen...

uge 26, 26. Juni – 2. Juli 2023

Status:

Vel overstået

Tilmeldings frist:

Mandag d. 8 maj

Pris pr. person:

4.200 kr.

- med kærlig hilsen . . .

… er titlen på årets sommerkursus i uge 26 på Egmont Højskolen.

De blev en del af os. Alle de mennesker, som vi gennem livet har måttet tage afsked med. Både dem vi kendte helt tæt på, og dem vi ikke mødte, men som fungerede som fyrtårne for os. Enten fordi de var innovative og gjorde vores liv mere overkommeligt. Eller fordi de gav os et moralsk kompas, der gjorde det muligt at navigere os frem til der, hvor vi kunne se fyrtårnet og komme sikkert i havn.

Dette års sommerkursus vil have fokus på, alt det vi bærer i os.

Minderne, taknemmeligheden og visdommen. Fokus på, hvordan vi på trods af vores forskellige livssituationer alle har det tilfælles, at der var et forbillede, en nærhed og en kærlighed, der gjorde os til netop dem vi er.

Et menneske, som vi ved at tænke på og tale om, sender en kærlig hilsen til tak.

Det bliver en uge, hvor vi hele tiden vil blive mødt af tanker omkring, hvordan vi lever med de minder, vi bærer med os. Det vil skinne igennem i fagene, hvor vi hver især bliver udfordret fagligt. Til foredrag og debatter, hvor vi lader os inspirere af spændende input og tanker fra eksperter og pionerer. Og sammen når vi mindes det, der var og ikke længere er, over en kop kaffe, et glas vin eller et befriende grin i højskolens fantastiske rammer.
Musikken og fællessangen vil være allestedsnærværende gennem hele kurset og med garanti byde på gode oplevelser og masser af smil.

Vi skal høre 5 spændende og vidt forskellige foredrag.

Vi skal bruge en masse tid på forskellige fag. Udbuddet er bredt, og det rummer både kreative, aktive, reflekterende, producerende, velsmagende og vellydende fag.

Du har ét fag hele ugen, som du kan fordybe dig i. Du skal vælge en 1. og 2. prioritet. Vi kan IKKE garantere, at alle får sin 1. prioritet, så vær klar til nye udfordringer på et nyt spændende fag.

For de morgenfriske starter dagen med en dukkert i bølgen blå. Derefter er der flaghejsning og morgenmad. Efter morgenmaden er der fælles morgensamling i vores Lillesal.

Aftenerne byder på bål og fællessang ved badebroen. Sange og fortællinger fra højskolesangbogen med Søren Mølgaard. Karaoke, hvor de modige giver den gas som Frank Sinatra eller Birthe Kjær. Og svømmehal med wellness, sauna og varmtvandsbassin i Danmarks mest tilgængelige svømmehal.

Vi slutter ugen med et brag af en fest, hvor Thomas Borghus spiller op til dans.

Vi glæder os til at byde såvel nye som gamle kursister velkomne i uge 26 på Egmont Højskolen.

De bedste hilsner
Mette Lager og Nina Numan (Egmont Højskolen)
Muskelsvindfonden, PolioForeningen og UlykkesPatientForeningen

Udviklet i samarbejde med

Brochure

Hent vores sommerkursus-brochurer og læs om alle detaljerne.

Læs bl.a fagbeskivelser, aktuelle foredrag, praktiske forhold og meget mere

Ankomst:

Mandag d. 26. Juni kl. 15:00 - 17:00

Afrejse

Søndag d. 2. Juli kl. 12:00
Værelser forlades senest kl. 10:00

Priser:

Voksen over 18 år: 4.200 kr.
Tillæg for enkeltværelse: 300 kr.

Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Ved fortsat brug af siden godkender du vores cookie- og privatlivspolitik.