Søg
Close this search box.
Sommerkursus
Sommerkursus 2024

uge 30, 22. Juli – 28. Juli 2024

Status:

Alt optaget

Tilmeldings frist:

mandag d. 6. maj

Pris pr. person:

4.225 kr.

Særlig pris for børn

Sommerkurset i uge 30 arrangeres i samarbejde med RYK, foreningen for rygmarvsskadede i Danmark. Vi har program fyldt med spændende undervisning, foredrag, sangaftener, socialt samvær og selvfølgelig et brag af en afslutningsfest.

Fagene henvender sig til voksne over 18 år og der er et separat program for børne- og ungegrupperne:

Fag:
Du vælger selv et primært fag, som du får lov at fordybe dig i gennem 17 timers undervisning i løbet af ugen. Faget vælges ud fra 3 prioriteter ved indmeldelsen. Se de mange, spændende fagvalg i folderen. Du får også mulighed for at vælge en formiddags-workshop i løbet af ugen med et andet fag.

Børne- og ungegruppe:
Børnegruppen har eget program, så forældrene har ro til at deltage i undervisning­en. Programmet bliver både sjovt og lærerigt med ture ud af huset, vandaktiviteter, leg og meget mere.

Foredrag:
Der vil være to større foredrag i løbet af ugen. Tirsdag eftermiddag kommer Anders Agger og gør os klogere på tankerne bag hans populære medieproduktioner. Caspar Eric, der er poet, forfatter og handicap-aktivist kommer lørdag formiddag og giver os oplæsning og handicap-politisk opsang.

Morgensamlinger og fællesarrangementer
Morgensamling indleder alle dage. En stille stund med fællessang og dagens ord. Onsdag aften holder vi et midtvejsarrangement med festlige indslag. Temaet for aftenen bliver udsendt sammen med bekræftelse på tilmelding.

Fællessang:
Hver dag vil vi synge sammen fra højskolesangbogen fra morgenstunden. Fredag aften holder vi bålaften med musik og sang. Jesper Moesbøl, som har bidraget til redigering af højskolesangbog, vil guide os igennem fællessange tirsdag aften.

Faglig Fredag:
Fredag eftermiddag holdes vi faglig fredag ved badebroen og havet. Her kan du prøve kræfter med f.eks. kajak, sejlads, speedbåd, svømning og SUP-boards. På land vil der være forskellige aktiviteter bl.a. brætspil, og sidst på eftermiddagen er der mulighed for at komme i Vandhalla.

Udviklet i samarbejde med

Brochure

Hent vores sommerkursus-brochurer og læs om alle detaljerne.

Læs bl.a fagbeskivelser, aktuelle foredrag, praktiske forhold og meget mere

Tilmelding

Tilmeldings status:

Alt optaget

Ankomst:

Mandag d. 22. Juli kl. 15:00 - 17:00

Afrejse

Søndag d. 28. Juli kl. 12:00
Værelser forlades senest kl. 10:00

Priser:

Kursuspris pr. person : 4.225 kr.
Børn mellem 7 - 18 år: 1.825 kr.
Børn mellem 0 - 6 år: Gratis
Tillæg for enkelt værelse: 500 kr.

Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Ved fortsat brug af siden godkender du vores cookie- og privatlivspolitik.