Sommerkursus
Sommerkursus 2023

uge 30, 24. Juli – 30. Juli 2023

Status:

Vel overstået

Tilmeldings frist:

Mandag d. 8. maj

Pris pr. person:

4.200 kr.

Særlig pris for børn

Sommerkurset i uge 30 arrangeres i samarbejde med RYK, foreningen for rygmarvsskadede i Danmark. Vi har program fyldt med spændende undervisning, foredrag, sangaftener, socialt samvær og selvfølgelig et brag af en afslutningsfest.

Fagene henvender sig til voksne over 18 år og der er et separat program for børne- og ungegrupperne:

Børne- og ungegruppe
Børnegruppen har eget program, så forældrene har ro til at deltage i undervisning­en. Programmet bliver både sjovt og lærerigt med ture ud af huset, vandaktiviteter, leg og meget mere. Vi har igen i år valgt at lave et særligt program for de 15-18 årige. Aktiviteterne tager udgangspunkt i mange af de fag, som er udbudt på kurset til de voksne. 

Fag: 
Du vælger selv et primært fag, som du får lov at fordybe dig i gennem 17 timers undervisning i løbet af ugen. Faget vælges ud fra 3 prioriteter ved indmeldelsen. Se de mange, spændende fagvalg i folderen. Du får også mulighed for at vælge en formiddags-workshop i løbet af ugen med et andet fag.  

Morgensamlinger og fællesarrangementer
Morgensamling indleder alle dage. En stille stund med fællessang og dagens ord. Onsdag aften holder vi et midtvejsarrangement med festlige indslag. Temaet for aftenen bliver udsendt sammen med bekræftelse på tilmelding.

Fællessang:
Ugen vil byde på daglig sang fra højskolesangbogen ved bl.a. morgensamlingerne. Fredag aften skal vi fortsætte sangen ved en bålaften akkompagneret af instrumenter. Lørdag eftermiddag vil Marianne Søgaard, der har bidraget med sange til den nye højskolesangbog, guide os gennem nyere fællessange.

Faglig Fredag
Fredag eftermiddag holdes vi faglig fredag ved badebroen og havet. Her kan du prøve kræfter med f.eks. kajak, sejlads, speedbåd, svømning og SUP-boards. På land vil der være forskellige aktiviteter bl.a. brætspil, og sidst på eftermiddagen er der mulighed for at komme i Vandhalla.

Foredrag: 
Der vil være to større foredrag i løbet af ugen. Tirsdag eftermiddag kommer Leif Davidsen med foredraget fra “Fra Lenin til Putin” og gør os klogere på Ruslands nylige historie. Per Vers og Danni Travn kommer tirsdag aften og tager Benny Andersens digte under kærlig behandling med foredraget “Af ord er du kommet”.

Udviklet i samarbejde med

Brochure

Hent vores sommerkursus-brochurer og læs om alle detaljerne.

Læs bl.a fagbeskivelser, aktuelle foredrag, praktiske forhold og meget mere

Ankomst:

Mandag d. 24. Juli kl. 15:00 - 17:00

Afrejse

Søndag d. 30. Juli kl. 12:00
Værelser forlades senest kl. 10:00

Priser:

Kursuspris pr. person : 4.200 kr.
Børn mellem 7 - 18 år: 1.800 kr.
Børn mellem 0 - 6 år: Gratis
Tillæg for enkelt værelse: 300 kr.

Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Ved fortsat brug af siden godkender du vores cookie- og privatlivspolitik.