Søg
Close this search box.

Aktuelt

Arrangementer

Der er i øjeblikket ingen aktuelle arrangementer

Projekter

Højskoleruten

I februar 2021, hvor vi midt i coronanedlukningen havde erfaret at liv, oplevelser, læring, relationer og højskoleliv trivedes rigtig godt udenfor i naturen, slog vi pjalterne sammen med Odder Højskole, Rude Strand Seniorhøjskole og Idrætshøjskolen i Århus om at skabe en højskolerute i vores del af Østjylland. Sidenhen er 10 øvrige højskoler kommet med. Vi har lavet vores lille lokale loop her i Hou og omegn, hvis I kunne tænke jer at få en appetitvækker på den samlede rute. Denne del er selvfølgelig tilgængelig for alle, ligesom mange af de andre dele af den samlede rute.

Skovhaven

I den nordlige ende af skolens område ligger der en stor bunke jord. Bjerget. Det er al den jord der er gravet væk, da svømmehallen blev bygget. På bjergets østlige side er der et stykke jord, der danner en trekant, hvis ene side dannes af fredsskoven lige her. Midt i skovens stille ro er Egmont Højskolen ved at lave en Skovhave.

BIRGIT

et tilgængelighedsprojekt

Projektet drejer sig om renovering og ombygning af en 44 fods motorsejler BIRGIT, så den kan medtage op til 4 elkørestolsbrugere. Egmont Højskolen har allerede en del handicaptilgængelige småbåde, men der er stadig en gruppe elever og kursister, som ikke kan komme på vandet med de eksisterende både…

Stillingsopslag

Der er i øjeblikket ingen stillingsopslag

Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Ved fortsat brug af siden godkender du vores cookie- og privatlivspolitik.