Sommerkursus
Idræt for alle
... også for dig!

uge 27, 3. juli – 9. juli 2023

Status:

Vel overstået

Tilmeldings frist:

Mandag d. 15. Maj

Pris pr. person:

4.200 kr.

Særlig pris for børn

Idræt for alle er en uge på Egmont Højskolen, hvor vi sætter bevægelse, konkurrence, nye oplevelser og fællesskab i centrum.

Så vi ber' bare guderne om godt vejr

Det er en uge, hvor både krop og sind vækkes til live gennem deltagelse i forskellige fag med bevægelse i dialog med andre og i fællesundervisningen.

- Blip båt og gud hvor går det godt - vi har hvad vi skal ha´ af både stort og småt

Fællesundervisningen: Kim Larsen har i flere generationer givet os perspektiver på livet og måske også været Kim’en til store øjeblikke i manges liv. Tirsdag aften byder på en musikalsk fortælling om Kim Larsen ved Lasse Hedvig.

Mon ikke I kender Charlotte Bøvig fra TV. Hun har en lang idrætskarriere bag sig og brænder i dag absolut for sundhed. Både som læge og idrætsudøver har hun en stor faglig kompetence at trække på – en kompetence, som hun gavmildt deler ud af. For hende handler sundhed om at være glad og leve hver dag, så kunsten er at leve ikke kun overleve. Mere om det onsdag aften.

Zero expectations: Den femdobbelte paralympiske medaljetager, tv vært og forfatter, Peter Rosenmeier, giver et hudløst ærligt, humoristisk og følelsesladet oplæg om, hvordan man klarer sig i et samfund, hvor ingen er som du selv er, og hvor forventningerne til det, som er anderledes, oftest er på et meget lille sted.

Alt det og meget mere det er hvad der sker på en uge på Egmont Højskolen

Så …

Tá med til Egmont Højskolen uge 27 for det er der hvor man ikke bare skal passe sig selv

Kurset er for alle med og uden handicap. Tag din kæreste, ven eller andre med, som har lyst til at opleve højskolen og parasportens verden. Der er også plads til dine børn – se praktiske oplysninger bagerst. Kurset udvikles i et samarbejde mellem Egmont Højskolen og Parasport Danmark.

Udviklet i samarbejde med

Brochure

Hent vores sommerkursus-brochurer og læs om alle detaljerne.

Læs bl.a fagbeskivelser, aktuelle foredrag, praktiske forhold og meget mere

Ankomst:

Mandag d. 3. juli kl. 15:00 - 17:00

Afrejse

Søndag d. 9. juli kl. 12:00
Værelser forlades senest kl. 10:00

Priser:

Voksen over 17½ år: 4.200 kr.
Barn 4-17½ år: 1.800 kr.
Tilæg for enkeltværelse: 300 kr.

Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Ved fortsat brug af siden godkender du vores cookie- og privatlivspolitik.