Søg
Close this search box.
Sommerkursus
Idræt for alle
... også for dig!

uge 27, 1. juli – 7. juli 2024

Status:

Vel overstået

Tilmeldings frist:

mandag d. 13. maj

Pris pr. person:

4.225 kr.

Særlig pris for børn

I 2024 er det 25 år siden Egmont Højskolen & Parasport Danmark fik idéen om at udvikle et sommerkursus, og det skal vi fejre i løbet af ugen. Derfor er det også med stor glæde, at vi endnu engang byder velkommen til en intens og aktiv uge på Egmont Højskolen i uge 27. Som tidligere udbyder vi også i år en masse forskellige hovedfag inspireret af parasporten –se hovedfagsoversigten!

Udover fordybelse i hovedfagene er der også fællesundervisning, som alle kursister skal deltage i. Siden 2000 har vi budt mange forskellige foredragsholdere, performere og debattører indenfor med historier og oplevelser fra den nære og fjerne verden – det sker også denne gang…

I år skal I tæt på Tour de France med fotografen Niels Meilvang. Niels vil vise imponerende billeder, der får jer til at føle tourens sved, tårer, eufori, glæde og frustration på egen krop.

I skal være parate til at tage imod konkrete værktøjer, der kan give positive forandringer i livet og kan styrke ens mentale helbred sammen med David Owe, der er cand. psych., forfatter og skuespiller.

Og så skal I møde Anna Eckhoff, der er en bemærkelsesværdig foredragsholder, der har levet et usædvanligt liv i verdens brændpunkter. Gennem sit foredrag tager Anna publikum med på en rejse gennem konflikt­områder, hvor hun deler sine personlige oplevelser og indsigt i verdens forskellige kulturer og konflikter.

Idræt for alle er en uge på Egmont Højskolen, hvor vi sætter bevægelse, konkurrence, nye oplevelser, dialog og fællesskab i centrum.

Kurset er for alle med og uden handicap. Tag din kæreste, ven eller andre med, som har lyst til at opleve højskolen og parasportens verden. Der er også plads til dine børn, se praktiske oplysninger bagerst. Kurset udvikles i et samarbejde mellem Egmont Højskolen og Parasport Danmark.

Kurset udbydes også via vores elevforening i Japan og vi håber, at der kommer en gruppe kursister derfra.

Udviklet i samarbejde med

Brochure

Hent vores sommerkursus-brochurer og læs om alle detaljerne.

Læs bl.a fagbeskivelser, aktuelle foredrag, praktiske forhold og meget mere

Ankomst:

Mandag d. 1. juli kl. 15:00 - 17:00

Afrejse

Søndag d. 7. juli kl. 12:00
Værelser forlades senest kl. 10:00

Priser:

Voksen over 17½ år: 4.225 kr.
Barn 4-17½ år: 1.825 kr.
Tilæg for enkeltværelse: 500 kr.

Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Ved fortsat brug af siden godkender du vores cookie- og privatlivspolitik.