Søg
Close this search box.
Sommerkursus
Sommersjov i Hou
- FEJL 40

uge 28, 8. juli – 14. juli 2024

Status:

Vel overstået

Tilmeldings frist:

Mandag d. 13. maj

Pris pr. person:

4.225 kr.

FEJL: 40

Så blev det 2024, og det blev igen tid til sommersjov på Egmont. Alting er faktisk nærmest, som det plejer, for i skrivende stund glæder vi os som små børn til jul, vi kan faktisk slet ikke vente på, at det bliver sommer.

Vi er allerede igang med at tælle madrasser, så vi alle kan få en plads at sove, i gang med at tælle knive, gafler og stole, så alle kan få noget at spise med, og vi skal gøre vores bedste for ikke at tælle forkert, men hvis det skulle ske, må I bære over med os, for alle kan lave fejl.

Fejlen er netop det, som bliver omdrejningspunktet i år, vi vil forsøge at afmystificere den i dagens samfunds angst for at begå fejl.

Alle begår vi fejl, nogle store, andre så små, at det i virkeligheden kun er os selv, der kan finde fejlen.

Måske skal vi endda hylde fejlen – der findes mange ting, der er opstået ved en fejl. Hvis ikke folk havde begået fejl, havde vi ikke haft penicillin, cornflakes, Coca Cola eller Viagra.

Og husk, at i cirkus findes der ikke fejl, men blot alternative udgange på et nummer, som hyldes med et HOPLA.

Alle fag har fællesskabet som omdrejningspunkt – det er det, der gør UGE 28 til en helt speciel uge, som man har lyst til at besøge igen og igen.

I løbet af ugen vil du have mulighed for at deltage i forskellige arrangementer såsom Smagens Aften, hvor du kan udfordre dine smagsløg med alt muligt spændende. Der vil være nye fag, debatter, foredrag, musik og morgensang.

Efter undervisningen kan du besøge vores hyggelige bar og mødes med dem, du kender og dem du ikke kender endnu. Har du lyst til at møde en masse glade mennesker, forventningsfulde undervisere og spændende foredragsholdere, så glæder vi os til at byde dig velkommen på Sommersjov i Hou 2024.

Kurset er udviklet i samarbejde med Dansk Handicap Forbunds Ungdomskreds og Egmont Højskolens Elevforening.

Med venlig hilsen – Kim & Jesper.

Udviklet i samarbejde med

Brochure

Hent vores sommerkursus-brochurer og læs om alle detaljerne.

Læs bl.a fagbeskivelser, aktuelle foredrag, praktiske forhold og meget mere

Ankomst:

Mandag d. 8. juli kl. 15:00 - 17:00

Afrejse

Søndag d. 14. juli kl. 12:00
Værelser forlades senest kl. 10:00

Priser:

Voksen over 18 år: 4.225 kr.
Tillæg for enkeltværelse: 500 kr.

Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Ved fortsat brug af siden godkender du vores cookie- og privatlivspolitik.