Sommerkursus
Sommersjov i Hou
- KRAFTVÆRK

uge 28, 10. juli – 16. juli 2023

Status:

Vel overstået

Tilmeldings frist:

Mandag 15. maj

Pris pr. person:

4.200 kr.

KRAFTVÆRK

Hvem skaber energien i dit liv? Og hvem har ansvaret?

Til foredrag, I TV og på de sociale medier møder vi ofte folk der gør en forskel, de står ud og viser med deres styrke at de er fyrtårne, kraftværker der viser os andre vejen. De viser os hvordan vi gør en forskel og hvordan vores verden burde se ud.

Vi får besøg af Mulle Skouboe – som er et kraftværk inden for sit felt, hun er fastbesluttet på at knuse fordomme og gøre folk klogere på mennesker med handicap.

Men hvad med os andre, hvad driver dit indre kraftværk? Hvad drømmer du om at ændre? Hvad nu hvis man slet ikke føler sig som et kraftværk? Skal vi alle sammen være superhelte der redder verden? Eller er det faktisk okay bare at være til, så der er nogen der kan reddes af de andre?

Er det okay bare at være et lille bitte kraftværk.

Alle fag har fællesskabet som omdrejningspunkt – det er det der gør UGE 28 til en helt speciel uge, som man har lyst til at besøge igen og igen.

I løbet af ugen vil du have mulighed for at deltage i forskellige arrangementer såsom Smagens Aften, hvor du kan udfordre dine smagsløg med alt muligt spændende. Der vil være Baggårdssang, debatter, foredrag, musik og morgensang.

Efter undervisningen kan du besøge vores hyggelige bar og mødes med dem du
kender og dem du ikke kender endnu. Har du lyst til at møde en masse glade mennesker, forventningsfulde undervisere og spændende foredragsholdere, så glæder vi os til at byde dig velkommen på Sommersjov i Hou 2023.

Kurset er udviklet i samarbejde med Dansk Handicap Forbunds
Ungdomskreds og Egmont Højskolens Elevforening.
Med venlig hilsen – Kim & Jesper

Udviklet i samarbejde med

Brochure

Hent vores sommerkursus-brochurer og læs om alle detaljerne.

Læs bl.a fagbeskivelser, aktuelle foredrag, praktiske forhold og meget mere

Ankomst:

Mandag d. 10. juli kl. 15:00 - 17:00

Afrejse

Søndag d. 16. juli kl. 12:00
Værelser forlades senest kl. 10:00

Priser:

Voksen over 18 år: 4.200 kr.
Tillæg for enkeltværelse: 300 kr.

Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Ved fortsat brug af siden godkender du vores cookie- og privatlivspolitik.