Søg
Close this search box.
Sommerkursus
Leg, latter og livsglæde
- for børn og voksne

uge 29, 15. juli – 21. juli 2024

Status:

Venteliste

Tilmeldings frist:

mandag d. 13. maj

Pris pr. person:

4.225 kr.

Særlig pris for børn

Ugens fællesnævner og tema er »fællesskaber«. Her er der plads til alle, der vil lege, glæde sig, nyde sommeren, dyrke fællesskabet og lade sig inspirere af mødet med andre mennesker i Egmont Højskolens omgivelser, hvor der er få meter til strand og hav, sports- og svømmehal.

Morgen: Der er morgensamling med fællessang for alle hver morgen, og for de helt morgenfriske er der mulighed for havdyp eller yoga.

Formiddagene: Byder på fag, hvor børn, unge og voksne arbejder sammen i forskellige valgfag, som dette år er: Bygge eksperimentariet, Sammenspil, Udemad, De kreative, Adventure, Ridning, Det flyvende værksted og Tænkepauser.

Eftermiddagene: er sammensat således, at børn og unge under 18 år er i aldersopdelte grupper, som laver aktiviteter indenfor årets tema. Voksne vælger mellem følgende fag: sport 360, Maleri, Taekwondo,Syning, Keramik, Spis verden, Kajak, Sejlads og Yoga.

Lørdag: Fællesskabsdag ved vandet med workshops for alle aldre

Aftenarrangementer: Højskolekor med både nye og velkendte højskolesange , Fortælleforedrag v. Jens Peter Madsen og Vigga Bro, Åben svømmehal, klatrevæg, og bålaften. Ugen rundes af med et brag af afslutningsfester for børn, unge og voksne, hvor et liveband spiller op til dans efter middagen.

Udviklet i samarbejde med

Brochure

Hent vores sommerkursus-brochurer og læs om alle detaljerne.

Læs bl.a fagbeskivelser, aktuelle foredrag, praktiske forhold og meget mere

Tilmelding

Tilmeldings status:

Venteliste

Udfyld en tilmelding pr. voksen.

Husk hvis du medbringer egen hjælper/ledsager skal han/hun også udfylde en tilmelding

Ankomst:

Mandag d. 15. juli kl. 14:00 - 15:00

Afrejse

Søndag d. 21. juli kl. 12:00
Værelser forlades senest kl. 10:00

Priser:

Voksen over 17½ år: 4.225 kr.
Barn 3-17½ år: 1.825 kr.
Tillæg for enkeltværelse: 500 kr.

Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Ved fortsat brug af siden godkender du vores cookie- og privatlivspolitik.