sommerkursus

Idræt for alle

...Også for dig!

UGE 27, 29. juni - 5. juli 2020

Tilmeldings status:

VEL OVERSTÅET

Tilmeldings frist:

mandag d. 18 maj 2020

Pris pr. person:

3.950 kr.

særlig pris for børn

Idræt for alle er en uge på Egmont Højskolen, hvor vi sætter bevægelse, konkurrence, kreativitet og fællesskab i centrum. Det er en uge, hvor både krop og sind vækkes til live gennem deltagelse i forskellige fag med bevægelse og kreativitet, i dialoger med andre og fællesundervisning med forskellige vinkler.

I år vil en del af fællesundervisningen være inspireret af, at der til sommer er Olympiske og Paralympiske lege i Tokyo.

Vi skal høre om værtslandet Japan og stifte bekendtskab med noget af det, der kendetegner den japanske kultur.

Så skal vi selvfølgelig også sætte fokus på de Paralympiske Lege og møde en dansk deltager, der vil fortælle om vejen til Tokyo og sin sport.

Martin Kreutzer, der er en af landets mest eftertragtede foredragsholdere, når det gælder præstationsfremmende ernæring og livsstil, kommer og giver os inspiration indenfor dette felt.

Vi slutter ugen af med et foredrag om Mord og Øl. Foredraget omfatter historiskeretsmedicinske sager fra forskellige lande og dertil en præsentation af en rækkeforskellige øltyper, som passer til sagen. Dette præsenteres af Peter Mygind Leth, professor i retsmedicin og Karsten Ejby, der er lærer og ølentusiast. På tilmeldingsblanketten skal du angive, om du ud over foredraget vil smage de nævnte øltyper. Her er der en ekstrabetaling på 50 kr.

Hovedfagsudbudet bliver også i 2020 udvidet med E-sport og Dart og Dans, og er du mere til at prøve lidt af hvert, så har vi i år lavet faget: Kørestolsidræt – se fagbeskrivelsen.

Kurset er for alle med og uden handicap.

Tag din kæreste, ven eller andre med, som har lyst til at opleve højskolen og parasportens verden. Der er også plads til dine børn, se praktiske oplysninger bagerst i brochuren.

Kurset udvikles i et samarbejde mellem Egmont Højskolen og Parasport Danmark.

I udviklet samarbejde med

Parasport Danmark
Elsass Fonden
jysk
pressalit

Brochure

Hent vores sommerkursus-brochure og læs om alle detaljerne.

Læs bl.a. fagbeskivelser, aktulle foredrag, praktiske forhold og m.m

Image
Ankomst:
Mandag d 29. juni kl. 15:00 - 17:00
Afrejse:
Søndag d. 5 juli kl. 12:00
Værelser forlades senest kl. 10:00
Priser

Voksen over 17½ år: 3.950 kr.
Barn 4-17½ år: 1.650 kr.
Tillæg for enkeltværelse: 300 kr.