sommerkursus

Idræt for alle

...Også for dig!

UGE 27, 4.  - 10. juli 2022

Tilmeldings status:

Vel Overstået

Tilmeldings frist:

mandag d. 16 maj 2022

Pris pr. person:

3.975 kr.

særlig pris for børn

Idræt for alle er en uge på Egmont Højskolen, hvor vi sætter bevægelse, konkurrence, nye oplevelser og fællesskab i centrum. Det er en uge, hvor både krop og sind vækkes til live gennem deltagelse i forskellige fag med bevægelse, i dialoger med andre og i fællesundervisningen.

Vær åben for nye oplevelser … både i dit valg af fag og i fællesundervisnigen.
Verden er ikke som den er, men som du er… og det vil vi gerne med hjælp fra forskellige foredragsholdere være med til at udforske i denne uge.
Ugen byder på 3 foredrag: Rasmus Kragh, Cykeldrengene, og Lars Lauridsen kommer og fortæller om hver deres eventyr.

Efter tre forsøg nåede Rasmus Kragh i 2019 som den første dansker toppen af Mount Everest uden brug af kunstig ilt. Han erfarede undervejs på sin rejse, men også på bagkant efter han nåede toppen, at det blev nødt til at være et egotrip, før han kunne nå toppen af det umådeligt store bjerg.

Cykeldrengene (også kendt fra Alene i vildmarken) lever og ånder for det positive livssyn og har altid ja-hatten på, og deres motto er ofte: “hold kæft hvor har vi det godt”. De vil fortælle om venskaber og positivt mindset, og hvad det kan føre med sig.

Vi skal sidst på ugen med Lars Lauridsen (tidligere paraatlet og altid på vej til nye eventyr) til Svalbard, hvor han i 12 dage var på kajakekspedition med unikke naturscenarier.

Kurset er for alle med og uden handicap. Tag din kæreste, ven eller andre med, som har lyst til at opleve højskolen og parasportens verden. Der er også plads til dine børn, se praktiske oplysninger bagerst. Kurset udvikles i et samarbejde mellem Egmont Højskolen og Parasport Danmark.

I udviklet samarbejde med

Parasport Danmark
Elsass Fonden
jysk
pressalit

Brochure

Hent vores sommerkursus-brochure og læs om alle detaljerne.

Læs bl.a. fagbeskivelser, aktulle foredrag, praktiske forhold og m.m

Image
Ankomst:
Mandag d 4. juli kl. 15:00 - 17:00
Afrejse:
Søndag d. 10 juli kl. 12:00
Værelser forlades senest kl. 10:00
Priser

Voksen over 17½ år: 3.975 kr.
Barn 4-17½ år: 1.675 kr.
Tillæg for enkeltværelse: 300 kr.