sommerkursus

Sommerkursus  2020

UGE 30, 20. juli - 26. juli 2020

Tilmeldings status:

Vel overstrået

Tilmeldings frist:

onsdag d. 6 maj 2020

Pris pr. person:

3.950 kr.

særlig pris for børn

Velkommen til uge 30 på Egmont Højskolen. Vi håber igen i år, at få nysgerrige og forventningsfulde kursister. Derfor er der også nye fag i fagfolderen. Læs derfor folderen og vælg de fag, der passer bedst til dig.

Alle uanset forudsætninger kan deltage i alle fag. Undervisningen tilrettelægges således, at halvdelen er af bred almen karakter.

Vær opmærksom på, at på enkelte hold er det nødvendigt at opkræve egenbetaling til materialer etc. – se fagbeskrivelserne.

Morgensamling
Morgensamling indleder alle dage. Ugen ud vil der være aftenarrangementer i forskellig form og til forskellig smag. Der er både undervisning, foredrag, underholdning og socialt samvær.

Børnegruppe
Børnegruppen kører eget program, så forældrene har ro til at deltage i undervisningen. Programmet bliver både sjovt og lærerigt med ture ud af huset, vandaktiviteter, leg og meget mere. Inden kursusstart får I mulighed for at komme med forslag til aktiviteter.

Ungegruppe
Vi har igen i år valgt at lave et særligt program for de 15-18 årige. Aktiviteterne tager udgangspunkt i mange af de fag, som er udbudt på kurset til de voksne. Inden kursusstart får I mulighed for at komme med forslag til indhold.

På kursusudvalgets vegne
John Hinrup, Majken Graver og Karin Busk Sørensen

I udviklet samarbejde med

ryk

Brochure

Hent vores sommerkursus-brochure og læs om alle detaljerne.

Læs bl.a. fagbeskivelser, aktulle foredrag, praktiske forhold og m.m

Image
Ankomst:
Mandag d 20. juli kl. 15:00 - 17:00
Afrejse:
Søndag d. 26 juli kl. 12:00
Værelser forlades senest kl. 10:00
Priser
Voksen over 18 år:      3.950 kr
Børn 7 - 18 år:      1.650 kr
Børn 0 - 6 år:        GRATIS
Tillæg for enkeltværelse:         300 kr