Søg
Close this search box.

Arrangement

Vel overstået

Lev for det halve – og få det hele

- Foredrag v. Nanna Hyldgaard Hansen

onsdag 23. august 2023 kl: 19:30

- 21:00

Vil du også gerne leve for det halve og få det hele? Forfatter og foredragsholder Nanna Hyldgaard Hansen, der deler ud af konkrete sparetips og inspiration til et roligere liv med besparelser for både pengepung og klima. Et foredrag, der kun er blevet mere aktuelt i en tid med voldsomt stigende priser og fokus på at reducere klimabelastningen.

Nanna Hyldgaard Hansen er forfatter til bøgerne “Lev for det halve”, “Rig på tid – med en kortere arbejdsuge og klimavenlige vaner”. Bøgerne handler om, hvordan man kan halvere sit forbrug og klimaaftryk, opnå bedre tid i sit liv ved at tage bæredygtige valg.

Til foredraget kommer Nanna Hyldgaard Hansen blandt andet med nemme og konkrete tips til, hvordan man sparer penge på – hvilket jo ofte kan bruges i en SU-baseret økonomi. Hun kommer med fif til emner som: Daglig transport, Ting, der skal repareres, El, vand og varme, Mad, Tøj, Rejser, Impulskøb, gaver, Bank, forsikring og pension. og andre dele af et forbrug.

Nanna Hyldgaard Hansens familie – to voksne og to børn – har både halveret deres forbrug og deres klimabelastning. De bor stadig i byen og synes, at de fortsat lever et godt og almindeligt liv.

4. bølge feminisme

- Foredrag v. forfatter og illustrator Sofie Riise Nors

onsdag 30. aug. 2023 kl: 19:30
- 21:00

Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Ved fortsat brug af siden godkender du vores cookie- og privatlivspolitik.