Søg
Close this search box.

Arrangement

Vel overstået

Poesi

- Foredrag Mads Mygind

onsdag 4. oktober 2023 kl: 19:30

Mads Mygind har til denne aften skabt et foredrag med indlagt oplæsning af sin nye bog, den poetiske fortælling I min hule hånd!

Mads vil fortælle om arbejdet med at skrive den bog, som det tog ham knap ti år at gære færdig. Der vil være rig mulighed for at stille forfatteren spørgsmål til arbejdsprocessen og til de emner, som bogen behandler. Dels: Højskolen som arbejdsplads og socialt rum. Dels: Fertilitetsbehandling, barnløshed og faderskab.

Det vil desuden være muligt på aftenen at erhverve sig et signeret eksemplar af Myginds bog.
Om I min hule hånd: Mads bliver ansat på en højskole. Det er hans første arbejdsplads og han forsøger at navigere i mødet med kollegerne, eleverne og de uskrevne regler. Derhjemme har Mads og hans kæreste en længsel efter at blive forældre. Det lykkes ikke og en langvarig fertilitetsbehandling tager sin begyndelse. 

I min hule hånd er en fortælling om at være menneske i forskellige relationer: På arbejdspladsen, i parforholdet og i hospitalsvæsenet. Og ikke mindst: I sit eget selskab, hvor tvivlen og håbløsheden er størst. Bogen består af en række rørende, absurde og humoristiske digte, der tilsammen udgør den poetiske fortælling.

Om Mads Mygind: Mads Mygind (f. 1984) er en anmelderrost digter, som har udgivet fem bøger og
er oversat til flere sprog.

Han debuterede i 2011 med digtsamlingen ’Før vi har set os omkring’ og har bl.a. siden udgivet digtsamlingerne Til den lyse morgen (2015) og Bergamo (2018).

Som digter har Mygind bidraget med digte og kortere prosa til diverse antologier, og en lang række litterære tidsskrifter som Hvedekorn, Apparatur, Reception, Den Blå Port, Øverste Kirurgiske, Banana Split, Københavnske Istidende, MÅL, m.fl.

Han er blevet tildelt skriveophold på blandt andet Det Danske Institut i Athen og Rom, San Cataldo, Ledig House International Writers Residency, Statens Legatbolig i Paris, Skandinavisk Forenings Kunstnerhus i Rom (Circolo Scandinavo), m.fl.
Mygind har modtaget legater fra Statens Kunstfond og Århus Kommune.
Han er uddannet i Nordisk sprog og litteratur fra Aarhus Universitet.

Ud over at være digter, underviser han også andre i at skrive litteratur, blandt andet på diverse højskoler.

Syng, Spis og Snak – September 2023

Koncert med herrekoret BarbAros

onsdag 20. sep. 2023 kl: 17:30
- 21:30

Smilets ambassadør

- Foredrag Jesper Grønkjær

onsdag 11. okt. 2023 kl: 19:30

Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Ved fortsat brug af siden godkender du vores cookie- og privatlivspolitik.