Stillingsopslag

Kok, ernæingsassistent, cater eller lignende søges

Nu har du muligheden for at blive en del af vores køkken på fuld tid.
Egmont Højskolen er en almen folkehøjskole for alle, hvor vi vægter samspillet mellem mennesker med vidt forskellige livssituationer og muligheder. Vi har et særligt ansvar for elever med handicap og funktionsnedsættelse.

Skolens virke bygger på ligeværdighed, myndighed og solidaritet, som dagligt udspiller sig imellem vores 210 dejlige elever og skolens ansatte.

Hvis du er imødekommende, initiativrig, nysgerrig og ansvarsbevidst, er det dig vi søger. Du skal have lyst til at indgå i et stærkt højskolefællesskab, samt være en del af en mangfoldig, ambitiøs og rummelig arbejdsplads.

Vi er et køkken, som dagligt laver mad til 300 elever og ansatte. Vi har kursusarrangementer med alt lige fra 20 til 800 kursister og gæster. Vi har stor morgen- og frokostbuffet, og til aften serverer vi dejlig frisklavet, varm mad. Vi bager vores brød og kager selv, koger selv vores fond, kort sagt: vi laver alt hvad vi kan fra bunden.

Vores produktion består af gode, friske råvarer, hvor en stor del er økologiske, og vi har stort fokus på danske,lokale og årstidsbestemte råvarer.

Vi bruger som udgangspunkt ikke opskrifter, men arbejder hver dag med stor kreativitet, ud fra det vi har mellem hænderne og på hylderne. Det mener vi giver den største variation og glæde for vores elever, gæster og for os.

Vigtigst for os er, at elever og kursister får krydret og pirret deres nysgerrighed for maden og kommer ud med en god og inspirerende oplevelse af det måltid, de har spist hos os.

Vi har stort fokus på grønne retter og har ca. 100 mennesker, der dagligt ikke spiser kød, så 1/3 af vores måltider er helt kødfri, og om aften har vi også en kødfri menu, men vi vi gerne blive endnu grønnere. Så hvis du brænder for det grønne køkken, og gerne vil være med til at udvikle os i den retning, er det lige dig vi står og mangler i vores team.

Du kommer til at indgå i et køkken med gode kollegaer, hvor humøret er i top, strukturen flad, og det gode arbejdsmiljø ikke er noget, vi går på kompromis med.

Dialog, samarbejde og en positiv indstilling er tre vigtige elementer i vores hverdag.
De daglige arbejdstider er fra kl. 7 – 15 og aftenvagter fra kl.13 – 20.
Der vil være 2 weekendvagter på en 7 ugers periode og ca. 4-5 aftenvagter om måneden.

Løn efter statens takster, og der ydes tillæg for aften- og weekendarbejde.
Se mere på vores Instagram på #egmonthoejskolenskoekken.

Ansøgningsfrist er onsdag d.22/11 på mail til: .
Samtaler afholdes løbene,for yderligere information kontakt køkkenchef, Kasper på tlf. 61227940.

Ansøgning:
Skriftlig ansøgning via mail på:
Ansøgningsfrist:
onsdag 22. november 2023
Samtaler:
Afholdes løbende
Tiltrædelse:
mandag 1. januar 2024
For yderlige oplysninger kontakt:

Kasper Holm Pedersen

Køkkenchef

Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Ved fortsat brug af siden godkender du vores cookie- og privatlivspolitik.