Tilmelding til uge 26 Det modige liv

Tilmeldingen er kun gyldig med et gyldigt cpr. nr.

Hvis du har egen hjælper med, angiv:

Hvis du ikke har egen hjælper med, angiv:

Hvis afkrydset vil du få et spørgeskema tilsendt (se venligst i brocuren i afsnittet om hjælpere/hjemmehjælp)

Hjælpemidler:

Alle andre hjælpemidler såsom toiletstol, særlig madras, ekstra puder, sugerør, spiseredskaber mv. skal du selv medbringe

Indkvartering:

Udfyldes hvis du allerede ved hvem du gerne vil bo på værelse med

Kost:

Fagvalg:

Angiv 1. og 2. prioritet. Husk at din 2. prioritet er vigtig, da det er begrænset hvor mange kursister de enkelte fag kan have, og vi derfor kan blive nødt til at flytte rundt på folk

 

Persondata

I denne tilmelding har du opgivet oplysninger om navn, adresse, cpr, evt. handicap, værelse, fagvalg samt evt. særlige kostbehov.
Af regnskabstekniske årsager opbevares tilmeldingen forsvarligt med de angivne oplysninger i 5 år efter endt kursusophold.

 

Samtykkeerklæring

Jeg giver hermed mit samtykke til, at videoer og fotos, der bliver produceret under kurset, enten som situationsbilleder eller portrætbilleder, må bruges i fremtidig markedsføring for Egmont Højskolen. Det er fx højskolens hjemmeside, sociale medier/kanaler eller lignende. Derudover tryksager som fx nyhedsbreve, brochurer eller andet eksternt målrettet informativt materiale. Tilladelsen gives med den forudsætning, at billederne bliver brugt i en sammenhæng, der er ikke krænkende for undertegnede som person.
Jeg kan til enhver tid tilbagekalde mit samtykke skriftligt.

Bemærk: Situationsbilleder, hvis hovedformål er at gengive en aktivitet og som er harmløse ud fra en normal betragtning kræver ikke samtykke.

 

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com