Søg
Close this search box.

Arrangement

Vel overstået

Bo Stief og Poul Halberg. New Dreams

v. guitaristen Poul Halberg og bassisten Bo Stief

onsdag 21. februar 2024 kl: 19:30

Legendarisk top duo og gode venner af huset giver en helt særlig musikalsk forkælelse. To store danske musiklegender: guitaristen Poul Halberg og bassisten Bo Stief har i årevis har sat deres personlige aftryk på musikken herhjemme, kan nu høres igen.

De har gennem tiderne, flittigt spillet live, i studiet, på tv og radio med de bedste i meget forskellige genre. Bla. Sanne Salomonsen, Palle Mikkelborg, Halberg Larsen. DR bigband, Lis Sørensen, Sebastian. Søs Fenger. Marie Bergman.

Halberg og Stief har spillet, produceret, arrangeret, indspillet albums i gennem 4 årtier, de har derfor en nærmest telepatisk forståelse for hinanden, når musikken spiller.

Stief spillede i første udgaven af Halberg Larsen, og Halberg har været en altafgørende factor i alle Bo Stiefs grupper fra begyndelsen af 80’erne. Begge musikere har dybe rødder i Jazz og Rock og har været en vigtig del af begge scener gennem hel deres alsidige karriere.

Bo Stief Poul Halberg duo spiller et virtoust repertoire som bla. er stemningsfuldt, lyrisk, melodisk, nogle gange rocket, kaotisk, aggressivt, bluesy og legende humoristisk.

Hvordan har MeToo ramt manden?

v. Christian Groes

onsdag 14. feb. 2024 kl: 19:30

Forældre-vennedag forår 2024

lørdag 2. mar. 2024 kl: 13:30

Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Ved fortsat brug af siden godkender du vores cookie- og privatlivspolitik.