Søg
Close this search box.

Arrangement

Vel overstået

Hvordan har MeToo ramt manden?

v. Christian Groes

onsdag 14. februar 2024 kl: 19:30

Med udgangspunkt i sin bog, “Da MeToo ramte manden“, stiller Christian Groes skarpt på, hvordan synet på maskulinitet, magt, intimitet og grænser har ændret sig på arbejdspladsen såvel som i privatlivet, og hvad de nye normer betyder for mænds adfærd, manderoller og mandeidealer.

Christian beskriver mandekulturen efter MeToo, og gennem opsigtsvækkende udsagn fra mænd i alle aldre fra hele landet drager han praktiske og filosofiske konklusioner, som er med til at ruske op i kønsdebatten. MeToo blev startet af kvinder, men det er mandens ansvar at lytte til budskabet, ændre adfærd og tankegang samt udvikle mere empatiske og følsomme måder at være mand på.

Han diskuterer også, hvordan vi forsones og finder fælles fodslag efter MeToo-revolutionen, og så spørger han: Hvor skal vi hen herfra? Der er kommet nye spilleregler, men spørgsmålet er, hvad de betyder for mænd – og kvinder.

Christian kaster lys på betydningen af køn, magt og maskulinitet og slår et slag for sunde kønsrelationer og klare spilleregler, bygget på ligeværd, empati, gensidig respekt og tydelige grænser.

Bliv hørt i offentligheden

v/ Jacob Nossell, journalist og founder af Nossell & Co.

onsdag 6. dec. 2023 kl: 19:30

Bo Stief og Poul Halberg. New Dreams

v. guitaristen Poul Halberg og bassisten Bo Stief

onsdag 21. feb. 2024 kl: 19:30

Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Ved fortsat brug af siden godkender du vores cookie- og privatlivspolitik.