Arrangement

Koncert med Poul Krebs og band

Koncert med Poul Krebs og band på Egmont Højskolen i forbindelse med Hou Søsportcenters 25 års jubilæum. Kun for medlemmer af Egmont Højskolens Teknologi- og Kulturforening.

fredag 9. juni 2023 kl: 20:00

- 22:00

Hvis du er medlem af Egmont Højskolens Teknologi- og Kulturforening, har du mulighed for at købe billetter til Poul Krebs-koncerten, som afholdes i forbindelse med Hou Søsportcenters 25-års jubilæum. 

Poul Krebs i bedste selskab med Palle Hjorth, Troels Skjærbæk og Rasmus Valldorf feat. Kajsa Vala

På en udsolgt vinter- og forårsturné med fyldte koncertsale og lange ventelister, har Poul Krebs og bandet besøgt 25 byer med sange fra 25 album og efterladt et spor af begejstring fra både publikum og anmeldere. Og med god grund – de har måske aldrig stået skarpere end nu.

Fra maj til september 2023 er der igen mulighed for at opleve sangskriveren med band i den fineste form, når Poul Krebs dukker op på udvalgte steder i sommerlandet. Poul Krebs har denne sommer valgt at prioritere nye initiativer, spillesteder og events, og vil samtidig præsentere sit publikum for en af de mest lovende guitarister og sangskrivere vi har: 

“For mig er Kajsa Vala en af de nye kvindelige profiler der fortjener allermest opmærksomhed. Vi har indspillet lidt sammen gennem det sidste år, og jeg glæder mig til at præsentere mit publikum for hende,” udtaler Poul Krebs.

Holdet bag PK er: Troels Skjærbæk (bas og kor), Palle Hjorth (keyboards og kor), Rasmus Valldorf (trommer) og netop Kajsa Vala (guitar og vokal).

Når du bestiller billetter, skal du bruge dit medlemsnummer. Du kan finde dit medlemsnummer på den bekræftelse du har fået, da du tilmeldte dig TKF. Er du endnu ikke medlem af Egmont Højskolens Teknologi- og Kulturforening, kan du tilmelde dig HER.

Kommende arrangementer

Festivillavej
lørdag 3. jun. 2023 kl: 11:00
- 23:00
Grundlovsmøde & indvielse af Uderum i Skovhaven
mandag 5. jun. 2023 kl: 14:00
- 18:00
Glad Skib – på Togt
“GLAD SKIB” er et skib, hvor besætningen arbejder sammen i harmoni - altså en organisation karakteriseret ved holdånd, godt samarbejde og høj moral.
onsdag 7. jun. 2023 kl: 19:00
- 21:00
25 års jubilæumskonference om ‘Fremtidens turisme for alle’
- behov, muligheder og løsninger
fredag 9. jun. 2023 kl: 11:00
- 20:00

25 års jubilæumskonference om ‘Fremtidens turisme for alle’

- behov, muligheder og løsninger

fredag 9. jun. 2023 kl: 11:30
- 20:00

Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Ved fortsat brug af siden godkender du vores cookie- og privatlivspolitik.