Søg
Close this search box.

Praktisk information

Undervisningstider

Undervisningen foregår normalt i dagtimerne samt onsdag aften.

Forskellige arrangementer – f.eks. foredrag og ekskursioner – der ligger uden for den skemalagte undervisning, kan være obligatoriske.

I temauger o.l. vil undervisningstiderne også ofte være “skæve”.

Opdeling af semesteret

Vi deler semesteret op i to dele, så du kan vælge nye Modulfag midtvejs.

Fridage, ferier og helligdage

Vi holder ikke vinterferie.

Vask

På skolen har vi eget vaskeri til rimelige priser.
En vask koster 10,- kr.
Tørretumbling koster 5,- kr.

Vi kan ikke påtage os at vaske dit tøj. Dog giver vi elever, der p.g.a. handicap ikke selv kan klare det, en håndsrækning.

Udlejning af skolens lokaler og elevværelser

Nogle gange er skolens sportshal eller andre lokaler udlejet.

Når vi er på studietur, i efterårsferien samt ved få andre lejligheder, kan skolen også være udlejet. Dette kan betyde, at andre måske skal bo på dit værelse, mens du ikke er der, og at du derfor kan blive bedt om at rydde dit værelse for personlige ejendele. Skolen stiller lagerrum samt flyttekasser til rådighed.

Elevbank

Lommepenge kan opbevares i skolens ”elevbank”. Pengene kan enten indsættes i Den Danske Bank (reg.nr. 4633 kontonr. 3653128886 med tydelig angivelse af navn), eller de kan opbevares som kontanter i højskolens pengeskab ved indlevering på højskolens kontor. Pengene på din elevbank-konto kan så hæves på skolens kontor.

Opbevaring af kontanter i højskolens elevbank sker på eget ansvar, da elevbanken ikke kan forsikres af skolen. Hvis dit indestående i elevbanken forsvinder ved tyveri, er det din egen forsikring, der skal dække tabet.

Kontoret har også en Dankort-terminal.

Vi anvender cookies for at give dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Ved fortsat brug af siden godkender du vores cookie- og privatlivspolitik.